Great Security Sverige AB - Varberg TRYGGA LeverantörerDin leverantör

Great Security Sverige AB - Varberg

Great Security Sverige AB är ett rikstäckande säkerhetsföretag med 24 kontor och 18 butiker. Företaget är en certifierad anläggarfirma för bland annat brandlarm, inbrottslarm, kameraövervakning (CCTV) samt låsanläggningar. Företaget arbetar med försäljning av inbrottslarm, brandlarm, kameraövervakning samt passagesystem. Great Security Sverige AB är en godkänd larminstallatör av Polis och försäkringsbolag.

Great Security Sverige AB är ISO-certifierade inom miljö och kvalitet. Företaget är certifierad anläggarfirma för inbrottslarm och brandlarm av Svenska Brand och Säkerhetscertifiering. Great Security Sverige AB har haft en stark tillväxt och de senaste åren har flera lokala entreprenörsdrivna säkerhetsbolag införlivats i organisationen. Great Security Sverige AB är ett expansivt bolag med målet att vara den mest intressanta säkerhetsaktören för både kunder och medarbetare. Företaget har på kort tid vuxit till en av de största aktörerna på svenska marknaden och vi är på god väg mot målet.

Great Security Sverige AB är ett av Sveriges ledande säkerhetsföretag som är en ansvarsfull partner både i Sverige och ute i världen. Samhället har idag stora utmaningar kring hur vi skapar trygghet för våra medborgare, företag och organisationer. Med smarta tjänster, gedigen kompetens och avancerad teknik tar Great Security Sverige AB ansvar för ett säkrare samhälle och kan med våra lösningar göra skillnad.

arrow down dark green

Kontaktuppgifter

Great Security Sverige AB - Varberg
Vagnvägen 16C
Varberg Sverige
Vagnvägen 16C
Vagnvägen 16C

Arbetsområden