Sökresultat

Sökresultat

Antal sökträffar: 30056

Välj alla
För många träffar, begränsa urvalet till max 400 resultat
 • A.D Shop AB - Halmstad

  A.D Shop AB - Halmstad

  A.D Shop är leverantör av lagerhyllor, klädskåp, receptionsdiskar, konferensbord, skrivbord, kontorsstolar, lagerhyllor & Klädskåp, förrådsinredningar, förvaringsskåp samt övriga butiksinredningar, kontorsinredningar, kontorsmöbler, lagerinredningar, med mera

  A.D Shop är leverantör av inredning till den nordiska marknaden sedan mer än 15 år. Företaget handplockar produkter som uppfyller höga krav på både kvalitet och funktion och strävar efter att alltid kunna erbjuda det lilla extra till bra priser. Eftersom A.D Shop både har egen tillverkning och import kan priserna hållas låga priser och det senaste på marknaden alltid erbjudas.

  A.D Shop erbjuder endast bra produkter till bra priser för alla typer av arbetsplatser. Dessutom erbjuds snabba leveranser. Företaget har som motto att alltid erbjuda spännande och praktiska lösningar. Med showroom i centrala Halmstad har A.D Shop försäljning av inredningar till hela Norden. Välkommen att kontakta oss, oavsett om det gäller standardlösningar eller specialförfrågningar.

  Kontakta A.D Shop för arbetsbord, arbetsstolar, belysning, butiksinredningar, butikstillbehör, byster, datorvagnar, daghemsinredningar, diskar, fällbara bord, förrådsinredningar, förvaring, galgar, glasmontrar, förvaringsskåp, klädskåp, konfektionsställ, konferensbord, konferensmöbler, kontorsinredningar, kontorsmöbler, kontorsstolar, lagerhyllor, lagerinredningar, lagerskåp, mattor, personalskåp, receptionsdiskar, rostfria vagnar, rullcontainer, serveringsvagnar, skrivbord, skolmöbler, skolinredningar, skyltdockor, skyltställ, skåp, skärmväggar, spårpanel, vagnar, verkstadsinredningar, väggsystem.

  Ort: Halmstad Tel: 035215021 Web: https://www.adshop.se

  A.D Shop AB - Halmstad
  A.D Shop AB - Halmstad
  A.D Shop AB - Halmstad
  A.D Shop AB - Halmstad
  A.D Shop AB - Halmstad
  A.D Shop AB - Halmstad
Annons
 • AB Alfort & Cronholm - Bromma

  AB Alfort & Cronholm - Bromma

  Alfort erbjuder marknaden starka och efterfrågade varumärken inom måleriverktyg, kemikalier m.m. för professionella användare inom industri och bygg.

  Som länk mellan leverantör och återförsäljare kan Alfort erbjuda effektiv logistik och pålitliga leveranser dagligen. Med hög tillgänglighet inom ett produkterbjudande som innefattar över 10,000 artiklar från en mängd starka varumärken.


  Sedan 1906 har Alfort odlat långsiktiga relationer och ovärderlig kunskap som gynnar fackhandeln och slutkunden (DIY och proffs). Alfort är din affärspartner som tillsammans med kunden skapar lönsamma affärer och leveranser för dig som återförsäljare. Allt för att du som återförsäljare ska kunna koncentrera dig på att ta hand om dina kunder och utveckla din verksamhet.

  Ort: Bromma Tel: 087044500 Web: https://www.alfort.se

 • AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg

  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg

  Blidsbergs Mekaniska AB är tillverkare av monteringsfärdiga cykelställ, cykelgarage, piskställ, pollare, plåthallar, parkmöbler, stamskydd, förråd med mera.

  Blidsbergs Mekaniska AB startades redan 1946. Företaget blickar de ständigt framåt, är redo att följa branschens svängningar och att satsa på nytt för att lyckas. Med fokus på form och funktion skapas här produkter som håller riktigt länge.

  Kontakta Blidsbergs Mekaniska AB eller besök hemsidan nedan för mer information, när ni söker tillverkare av askkoppar, barnvagnslås, cykelgarage, cykelställ, förråd, gårdshus, monteringsfärdiga hallbyggnader, monteringsfärdiga plåthallar, möbler för offentlig miljö, papperskorgar, parkmöbler, pergola, prefabricerade förrådsbyggnader, piskställ, piskställningar, pollare, plåthallar, påkörningsskydd, sedumtak, skärmar, stamskydd,

  Ort: Blidsberg Tel: 032131660 Web: https://www.blidsbergs.se

  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
  AB Blidsbergs Mekaniska Verkstad - Blidsberg
 • AB Fogspecialisten - Västra Frölunda

  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda

  AB Fogspecialisten i Göteborg utför byggnadsfogning, fogning, betongreparation, fasadrenovering, Rope Access, Kolfiberförstärking, brandskydd, brandtätning, brandskyddsmålning, brandisolering, PCB sanering, structural glazing,  i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Borås, Lerum, Alingsås med omnejd.

  AB Fogspecialisten är ett företag med mer än 60 års erfarenhet av byggnadsfogning och fogning. Fogspecialisten är det äldsta och största företaget inom fogföretagen. Vi har idag ca:50 personer i verksamheten.

  Vi är genom Fog & Brandskyddsföretegen både auktoriserad fogentreprenör, brandtätningsföreteg och ett auktoriserat PCB-saneringsföretag. Forskning och utvecklingsarbete har gjort att vi idag kan genomföra alla typer av PCB-sanering utan miljöstörning och risker för våra kunder. Våra kunder skall känna trygghet i sitt val av fogentreprenör, därför pågår ständig utbildning av vår personal.

  AB Fogspecialisten är certifierade enligt BKMA och medlemmar i Byggföretagen.

  Kontakta AB Fogspecialisten i Göteborg eller besök hemsidan för mer info när ni söker en fogentreprenör som förutom fogning även arbetar med betongreparationer, fasadrenoveringar, PCB-sanering, behandling av PCB-haltiga isolerglas med mera i Göteborg, Kungsbacka, Varberg, Kungälv, Borås, Lerum, Alingsås med omnejd.

  Ort: Västra Frölunda Tel: 031493590 Web: https://www.fogspecialisten.se

  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
  AB Fogspecialisten - Västra Frölunda
 • AB Joma - Gnosjö

  AB Joma - Gnosjö

  JOMA AB är en tillverkare och leverantör av byggbeslag, takstolsfästen, vinkelbeslag, takfästen, fästelement, murverk, spikplåt, med mera.

  JOMA AB - specialisten på plåt och tråd. Vi tillverkar byggbeslag och kramlor för byggnadsindustrin. Riktar, kapar och bockar tråd. Vi arbetar i rostfritt/rostfritt syrafast. Försäljning av tråd. Tillverkning av produkter efter kundspecifikation. Vi erbjuder även produkter inom murverksarmering och spännband.

  Jomas fabrik och huvudkontor är belägen i Målskog i den mycket expansiva och företagsrika Gnosjöregionen, en region som präglas av entreprenörsanda och innovationskraft. Bearbetning av rostfritt material är en del av företagets specialiteter. Jomas stora lagerkapacitet och höga servicegrad garanterar snabba leveranser av standardsortiment.

  Maskinparken omfattar excenterpressar med en kapacitet på upp till 225 ton. Dessutom maskiner för spiktillverkning, cnc, styrd trådbockning, riktning och kapning av tråd. Företaget har egen verktygsavdelning, konstruktionsavdelning och el- avdelning.

  Produkterna marknadsförs och säljs på den nordiska och europeiska marknaden.

  JOMA AB arbetar i hela Sverige och är en del av EBIM-Gruppen.

  Ort: Gnosjö Tel: 0370325250 Web: https://www.joma.se

  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
  AB Joma - Gnosjö
 • AB Järfälla Låsservice - Järfälla

  AB Järfälla Låsservice - Järfälla

  AB Järfälla Låsservice är ett låsföretag som arbetar med installation av elektroniska säkerhetslås, inbrottsskydd, passersytem och utrymningsprodukter med mera i Stockholm med omnejd. Förutom installation utförs även konsultation, projektering, försäljning, service och tillverkning.

  Affärsidén bygger på att möta kundernas behov inom lås och säkerhet.

  AB Järfälla Låsservice främsta konkurrensfördelar är företagets flexibilitet, förmåga att lösa problem och möjligheter till snabba leveranser. Arbeten sker i ändamålsenliga lokaler och med väl anpassad maskinutrustning cch av kompetent personal.

  Projektering och installation sker av utbildad personal, med väl anpassade verktyg och maskiner.

 • AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen

  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen

  AB Järnforsens Plåtslageri är ett byggnadsplåtslageri och industriplåtslageri, som arbetar med taktäckningar, vattenavrinning, ventilationsarbeten, vattenskärning, övrigt byggnadsplåtslageri, luftkylanläggningar, legotillverkning åt industri i Hultsfred, Vimmerby, Vetlanda, Eksjö och Oskarshamn med omnejd. Företaget har funnits sedan 1974 och har egen verkstad i Järnforsen, Hultsfreds Kommun.

  Järnforsens Plåtslageri har förutom i Vetlanda och Finspång även projekterat, tillverkat och monterat luftkylanläggningar både i Norge och England.

  Företagets huvudsakliga verksamhetsområden är:
  * Traditionellt byggnadsplåtslageri,
  * Ventilationer från konstruktion till fungerande anläggning
  * Vattenskärning
  * Service på ventilationsanläggningar
  * Industriplåtslageri, där vi hjälper till med lösningar på problem
  * Spånsugsanläggningar
  * Legotillverkning till bl a fönsterindustrin och möbelindustrin
  * Luftkylanläggningar till aluminiumindustrin
  * Spånhantering

  Kontakta AB Järnforsens Plåtslageri, eller besök deras hemsida för mer information om byggnadsplåtslageri, industriplåtslageri, vattenskärning, isolering av kylrör, isolering av rökkanaler, isolering av vattenrör, isolering av ventilationskanaler, legotillverkning industri, luftkylanläggningar, spånhantering, spånutsug, taktäckningar, teknisk Isolering, vattenavrinning, ventilationsarbeten med mera i Hultsfred, Vimmerby, Vetlanda, Eksjö och Oskarshamn med omnejd.

  Ort: Järnforsen Tel: 049550500 Web: https://www.jp-plat.se

  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen
  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen
  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen
  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen
  AB Järnforsens Plåtslageri - Järnforsen
 • AB Karlssons Fasadrenovering - Holsbybrunn

  AB Karlssons Fasadrenovering - Holsbybrunn

  AB Karlssons Fasadrenovering med säte i Holsbybrunn, Ädelfors, arbetar med fasadrenovering och fasadputs i Jönköping, Linköping, Malmö och andra delar av södra Sverige. AB Karlssons Fasadrenovering med anor från 1970-talet är ett småländskt företag som med värme och omtanke strävar efter högsta kvalité. Med huvudkontor i Ädelfors, avdelningskontor i Malmö och ca 90 medarbetare som är anställda på flera orter utför AB Karlssons Fasadrenovering alla typer av puts- och murningsarbeten. Företaget är specialiserade på fastigheters exteriörer, i detta ingår särskilt fasadarbeten Sedan starten har hög kvalité alltid varit en ledstjärna för företaget, detta för att kunderna alltid ska känna sig trygga i samarbetet med AB Karlssons Fasadrenovering.

  Genom god etik och moral i affärer vill AB Karlssons Fasadrenovering långsiktigt bidra till en god företagskultur och samhällsutveckling där omtanke och ärlighet utgör kärnan för ett medmänskligt företags- och samhällsklimat. Med den kunskap, känsla och skicklighet som krävs för ett hållbart resultat ser företaget till att det blir en lyckad fasadrenovering.

  AB Karlssons Fasadrenovering arbetar alltid med största noggrannhet och omsorg och brinner för att bevara kultur och historia i byggnader. Renovering av tegel och puts på kulturbyggnader är något som ligger företaget extra varmt om hjärtat och genom åren har ca 75 kyrkor renoverats samt en stor mängd K-märkta byggnader. Denna typ av arbete övervakas av Länsstyrelsen och länsmuseum. Dessa jobb utför AB Karlssons Fasadrenovering för det mesta som totalentreprenör där företaget håller i taktpinnen och anlitar egna lokala underentreprenörer som AB Karlssons Fasadrenovering arbetat med under lång tid.

  Ort: Holsbybrunn Tel: 0383460100 Web: https://karlssonsfasad.se/

  AB Karlssons Fasadrenovering - Holsbybrunn
  AB Karlssons Fasadrenovering - Holsbybrunn
 • AB Lödde Plåt - Lund

  AB Lödde Plåt - Lund

  Lödde Plåt i Lund utför entreprenad, montagearbete av sandwichelement, tillverkar fasadplåt, fasadkassetter, odlingsrännor, markistakplåt, omvikningskupor, traditionella plåttak, trp samt verkstadsarbete och service arbete.

  Lödde Plåt är ett av Sveriges ledande plåtslagerier, med över 40 års erfarenhet inom vårt kompetens-område. Lödde Plåt grundades 1963. Företaget är baserat i Lund och vi har idag ett 80-tal personer anställda på tre orter i Skåne.

  För Lödde Plåt kommer kunderna i första hand. Nöjda kunder är det yttersta kvalitetsmålet. Alla våra processer utgår från detta mål. Det vill säga från första kontakt, genom hela produktionsprocessen, fram till dess att plåtentreprenaden är färdig och överlämnas.

  Våra kunder och andra intressenter skall alltid uppleva att Lödde Plåt är den bästa och mest kompetenta partnern inom plåtslagerinäringen som alltid tillgodoser eller överträffar uttalade och underförstådda behov och förväntningar.

  För oss på Lödde Plåt är kvalitet och positivt tänkande ledstjärnor som innebär ett helhetskoncept som innefattar såväl vad vi erbjuder som hur vi utför det. Vårt mål är att leverera en produkt med prisvärd rätt kvalitet utan fel, så att våra kunder är nöjda och deras krav tillfredsställs på både lång och kort sikt.

  AB Lödde Plåt - Lund
  AB Lödde Plåt - Lund
  AB Lödde Plåt - Lund
  AB Lödde Plåt - Lund
  AB Lödde Plåt - Lund