KD Solskydd AB > Zip Screen & Screen

Zip Screen & Screen

En screen är markisen för extra vindutsatta lägen. Ett mycket vindtåligt och stilrent solskydd som dessutom låter dig behålla din utsikt.

En vanlig screen är en vertikalmarkis som endast sitter fast upptill och nedtill. En Zip Screen är ett helt vindsäkert system som fungerar som en dynamisk vägg då markisen sitter fast hela vägen ner över fönstret. Båda modellerna lämpar sig för stora glasytor och tillverkas helt utefter kundens mått.

Samtliga modeller i StyRa’s sortiment går att motorisera och automatisera för en effektiv användning.

Läs mer om Zip Screen & Screen på företagets hemsida

KD Solskydd AB
Hemsida: https://kdsolskydd.se/

KD Solskydd AB

KD Solskydd är ett familjeföretag med över 40 års erfarenhet i ryggen och finns i värmländska Degerfors.Med kvalité och leveranssäkerhet som mål har företaget en av de modernaste produktionslinjerna i branschen och företaget jobbar kontinuerligt med ytterligare förbättringar.

De flesta produkter är bedömda av både Byggvarubedömningen och SundaHus. Produkterna säljs under varumärket StyRa®, via återförsäljare i hela Sverige.

Över 70% av produkterna som tillverkas, levereras med egna lastbilar till våra återförsäljare. Detta för att minimera miljöpåverkan med onödigt emballage, men även för snabba och säkra leveranser.Företagets omsättning ligger på drygt 115 miljoner (2019) med en personalstab runt 50-75 personer beroende på säsong.Välkomna att kontakta oss på info@kdsolskydd.se för mer information eller CAD-ritningar.