Aprobo AB > Zealand Tiles

Zealand Tiles

Zealand Tiles innebär textila golv i plattor. Det finns både vävda och tuftade plattor avsedda för kontor, hotell, skolor, butiker och övriga miljöer med höga krav på slitstyrka, underhåll och miljö.

  • Zealand Tiles 200 är en ribbvävd textilplatta som finns i 11 olika färger och är tillverkad av Econylgarn. Detta innebär ett syntetgarn (polyamid) som helt tillverkas av återvunnet material, för minimal miljöpåverkan. Econylgarnet är infärgat före vävning vilket alltid ger bäst resultat beträffande jämnhet i färg, jämfört med en infärgningsprocess som sker efter att mattan är vävd. Plattan tillverkas i dim 50x50 cm och har en baksida av bitumen.
  • Zealand Tiles 680 är en tuftad textilplatta som finns i 9 olika färger och är tillverkad av Econylgarn. Detta innebär ett syntetgarn (polyamid) som helt tillverkas av återvunnet material, för minimal miljöpåverkan. Econylgarnet är infärgat före vävning vilket alltid ger bäst resultat beträffande jämnhet i färg, jämfört med en infärgningsprocess som sker efter att mattan äv vävd. Plattan tillverkas i dim 50x50 cm och kan beställas med filtbaksida (non woven) alternativt bitumen.
  • Zealand Tiles Offline är en öglad tuftad platta i polyamidkvalitet avsedd för miljöer med stort slitage (uppfyller klass 33 Heave Contract). Plattorna är 50x50cm och levereras med en kraftig polyflexbaksida. Vi har valt ut fyra färgkombinationer men det finns ett flertal färger till att välja mellan.
  • Zealand Tiles Touch Denna kollektion är speciellt intressant utifrån ett miljöperspektiv. Likt våra övriga produkter inom Zealand Zeco så är denna tuftade bouclé matta tillverkad med Econylgarn, vilket innebär att garnet är tillverkat av återvunnet material för en bättre miljöpåverkan. Garnet är dessutom infärgat för en jämnare färgton. Plattorna är 50x50 cm med en kraftig bitumen baksida. Plattorna lämpar sig väl för miljöer med kraftigt slitage.
  • Zealand Tiles Strong Detta är en prisvärd platta som tillhör vårt basutbud. Strong är tillverkad av traditionellt polyamidgarn i bouclé utförande. Plattan är 50x50 cm och med bitumen baksida. Strong uppfyller kraven för Heavy Contract 33, vilket innebär offentlig miljö, kontor etc. (kollektions bilder kommer inom kort)
  • Zealand Tiles Primera Denna kollektion tillhör också basutbudet då man önskar ett alternativ där priset står i fokus. Primera uppfyller samma höga kvalitet som t ex Strong men i detta fall kallas konstruktionen Texture. Plattorna är 50x50 cm och baksidan tillverkas av bitumen. Kollektionen innehåller en stor mängd färger men vi har endast valt att presentera några av dessa.

Läs mer om Zealand Tiles på företagets hemsida

Aprobo AB
Hemsida: https://www.aprobo.com

Aprobo AB

Aprobo AB är tillverkare av bla. massiva trägolv, massiv parkett, tilja, akustikgolv, textilgolv mm.

Aprobo AB bildades i februari 1995 med inriktning på massiva trägolv såsom t ex massiva parkettgolv och tilja, textilgolv och akustikgolv. Vi satsar i huvudsak på egna varumärken innehållande kvalitativa produkter och kompletta lösningar som vi kombinerar med bred kunskap, miljötänkande och god service. Vi prioriterar det unika framför volym, och kvalitet framför lägsta pris. Detta är viktigt i vår strävan att kunna erbjuda rätt lösning på rätt plats till våra kunder.

Mosaikparkett, Industriparkett, Art, Art woodcollection, Parkett, Parkettgolv, Stavparkett, Ek parkett, Svartek, Termo ek, Termo ask, Basparkett, Lamparkett, Mönsterparkett, Skeppsgolv, Golvlist, Stjärnparkett,
Höjer, Höjer Contract, Höjer Kontrakt, Höjer Classic, Höjer Complex, Höjer Quattro, Vävda mattor, Ribb matta, Ull matta, Polyamid matta, Heltäckningsmatta, textil matta, , dB, Decibel, Decibel 1, Decibel 2, Decibel 3, Soundseal, Akustik, Akustik matta, Akustikförbättring, Stegljud, Luftljud, Trumljud, Parkettresonans, Ljuddämpning, Ljudkrav.