Beslagsboden > Ytterdörrtrycken

Ytterdörrtrycken

Beslagsboden är leverantör av ytterdörrtrycken och ytterdörrhandtag i olika utföranden.


Skandinavien är en kontinent med många kuster där vädrets makter i kombination med salter från havet tär hårt på husets alla detaljer. Ytterdörrtrycken inte minst. Därför har Beslagsboden tagit fram en serie produkter med ett nytt härdat ytskikt, PVD, som står emot dessa tuffa miljöer. PVD står för Physical Vapour Deposition och är en ytterst avancerad teknik där ytskiktet appliceras i vakuummiljö.

Läs mer om Ytterdörrtrycken på företagets hemsida

Beslagsboden
Hemsida: https://www.beslagsboden.se

Beslagsboden

Beslagsboden har försäljning av beslag, dörrtrycken, dörrhandtag, hussiffror, ringklockor, portklappar, knoppar, krokar, dörrstoppar, skyltar, mm.

Beslagsboden har under årens lopp byggt upp ett av Skandinaviens bredaste sortiment av dekorativa beslag. Speciellt framtaget för Gör-det-självaren.

Hos beslagsboden hittar du beslag för hela hemmet. Beslagsbodens dörrhandtag till ytterdörrar finns att få i ett flertal olika ytbehandlingar. En del dörrhandtag är dessutom ergonomiskt utformade för största möjliga känsla. Beslagsboden har ett av marknadens bredaste sortiment av dörrhandtag för innerdörrar. Under Design dörrhandtag finner du modeller i aluminium, rostfritt stål samt en mängd dörrhandtag i zink i ytbehandlingar som t.ex. mattborstad krom och polerad krom. För att förenkla det så mycket som möjligt för dig finns på hemsidan måttangivelser samt monteringsanvisningar på samtliga dörrhandtag.