Brandservice AB > Utrymningsprodukter

Utrymningsprodukter

Brandservice AB är leverantör av utrymningsprodukter. Att ta sig ut vid ett tillbud är det viktigaste.


Självklart för att rädda liv men också för att ge räddningstjänsten möjligheten att påbörja släckningsarbetet så snabbt som möjligt och på så sätt minimera skadorna och se till att produktionen kan komma igång så snart som möjligt igen.

Vi på Brandservice AB kan se till att göra er utrymning så lätt som möjligt, både för hemmastadd personal och för tillfälliga besökare. Detta genom både lättöverskådliga översiktsplaner/utrymningsplaner och utrymningsvägar som man har lätt att se och följa. Som grädden på moset övar vi er personal att ta sig ut och utrymningsledarna att genomföra utrymningen med verklighetstrogna övningar.

Läs mer om Utrymningsprodukter på företagets hemsida

Brandservice AB
Hemsida: https://www.brandserviceab.se

Brandservice AB

Brandservice AB säljer brandskyddsprodukter, utrymningsprodukter, brandskyddsutbildningar, utbildning för Brandfarliga arbeten/Heta arbeten, brandtätning i Småland, där vi utgår ifrån vårt huvudkontor i Nässjö och våra filialkontor i: Jönköping, Gnosjö, Kalmar och Mönsterås.

Vi på Brandservice tillhandahåller utrustning för att klara de första viktiga insatserna. Då de första sekunderna/minuterna är avgörande i en brands utveckling. Vi har bland annat brandsläckare, brandslang, brandvarnare, brandtätning, rökluckor, utrymningssystem, utrymningsplaner, första hjälpen utrustning, linjemålning och utrymningsmålning samt skyltar. Vi kan även hjälpa till med att utforma er SBA, Systematiskt brandskyddsarbete.

Förutom dessa produkter erbjuder vi även utbildning inom de flesta områden. Berörande Brand, Utrymning, hur ni ska arbeta med er SBA, Första hjälpen, Brandfarliga arbeten/Heta arbeten, HLR med mera.

Våra brandskyddstekniker har kvalificerad utbildning och god erfarenhet inom dessa områden och vi finns till för att hjälpa er.

För att underhålla all säkerhet kring ert företag krävs tid, engagemang och kunskap för att hålla säkerheten på en hög nivå. Då det är en viktig sak för ert företag då ett eventuellt tillbud kan förstöra mycket. Så ett bra förberedande arbete för att minimera riskerna kring ett eventuellt tillbud är mycket viktigt. För att det ibland kan vara svårt att hitta tid till detta så har vi på Brandservice AB tagit fram ett koncept som skräddarsys för ert företag för att spara både tid och pengar för ert företag. Vi vill tillsammans med er plocka ut de bitar som ni tycker är viktiga och utifrån det håller vi kontroll på att allt fungerar och sköts som det ska efter det upplägget vi gör tillsammans, detta för att underlätta för er. Vi håller er även underrättade enligt regler och normer. Och ger er ett säkrare skydd inför eventuella händelser.

Tveka inte på att höra av er till oss om ni vill ha en erfaren brand och utrymningsleverantör, med över 30 år i branschen!