Ekstrands Dörrar & Fönster AB > Utåtgående fönster

Utåtgående fönster

Ekstrands Dörrar & Fönster AB är tillverkare av utåtgående fönster. Sverige fönstret i trä är ett skandinaviskt utåtgående fönster från som finns med flertalet olika beslagslösningar.

Sverige fönstret i trä är ett typiskt skandinaviskt utåtgående fönster från Ekstrands och finns med flertalet olika beslagslösningar. Karmdimensionerna är 104 mm och på insida av båge och karm en mjuk S-profil. Karmarna levereras alltid förborrade. De flesta fönstertyper kan levereras både som 2, 3, och 4-luft. Finns även med aluminiumbeklädnad utvändigt. Karmdimensionerna är 104 mm och på insida av båge och karm en mjuk S-profil. Karmarna levereras alltid förborrade. De flesta fönstertyper kan levereras både som 2, 3, och 4-luft. Finns även med aluminiumbeklädnad utvändigt.

Läs mer om Utåtgående fönster på företagets hemsida

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Hemsida: https://www.ekstrands.com

Ekstrands Dörrar & Fönster AB

Ekstrands Dörrar & Fönster AB är tillverkare av fönster och dörrar som ex fönsterdörrar, lågenergifönster, massiva spegeldörrar, skjutfönster, vikfönster, fönster och ytterdörrar i specialmått, runda fönster, halvrunda fönster mm. Ekstrands fönster är CE-märkta.

Vi bygger fönster och dörrar så att de passar just ditt hus. Kvalitet och konstruktivt träskydd är ledord i vårt sätt att producera och utveckla produkterna. I decennier har vi testat och utvecklat material, färgsystem och olika konstruktioner. Den erfarenheten vi skapat oss gör att vi kan lämna längre garantier än andra.
Vi erbjuder även ett komplett sortiment fönster med utvändig aluminiumbeklädnad för extremt utsatta kustnära lägen.