TJ-Akustiktak AB > Undertak, akustiktak och specialmontage

Undertak, akustiktak och specialmontage

TJ-Akustiktak AB erbjuder unik kompetens och tjänster inom undertak, akustiktak och specialmontage.

Med åren har TJ-Akustiktak AB lyckats bygga upp en unik kompetens inom undertak, akustiktak och specialmontage. Företaget vårdar sin erfarenhet men följer med i utvecklingen med framtiden i tankarna. Varje år lanseras ny teknologi och nya produkter, något som TJ-Akustiktak AB tar till sig och tillämpar i arbetet.

När du anlitar TJ-Akustiktak AB får du inte bara tillgång till några av branschens mest kompetenta hantverkare och montörer. Som en del av Montako-gruppen har TJ-Akustiktak AB även medarbetare med expertis inom flera olika områden. Företagets arbetslag kan bistå dig med både rådgivning och detaljerade skisser och ritningar. TJ-Akustiktak AB kan utan problem leda ett helt projekt från början till slut eller ansvara för en specifik del av ett projekt. Genom företagets breda kontaktnät kan de även lösa projekt med unika effekter inom ljus, ljud, material och avancerad geometri. Företagets nära arbete med sina samarbetspartners tillåter TJ-Akustiktak AB att skräddarsy projekt så att de passar just dina krav och önskemål.

Kontakta TJ-Akustiktak AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Undertak, akustiktak och specialmontage på företagets hemsida

TJ-Akustiktak AB
Hemsida: http://www.tj-akustiktak.se

TJ-Akustiktak AB

TJ-Akustiktak AB är det ledande företaget inom undertak, undertaksmontage, akustik, textilfasader, specialmontage och avancerat ljus i regionen runt Växjö. TJ-Akustiktak AB har funnits i Växjö sedan 1996 och företagets erfarenhet, gedigna kunnande och intresse för nya utmaningar gör TJ-Akustiktak AB till en bra samarbetspartner i tidiga skeden. Sedan 2019 är företaget en del av Inlook Group, vilket ger TJ-Akustiktak AB med tillhörande kunder ytterligare fördelar när det kommer till innovativa lösningar, specialmontage och back-up. Hög serviceanda har alltid genomsyrat TJ-Akustiktak AB.

TJ-Akustiktak AB:s framgång bygger på att vårda kundkontakter, tänka och agera lösningsorienterat samt att alltid leverera på högsta nivå, oberoende av projektets storlek. Handplockade montörer med specialkompetenser inom montage och akustik samt ett nära samarbete med marknadens främsta materialleverantörer säkerställer att arbeten av TJ-Akustiktak AB alltid håller högsta kvalitet.

TJ-Akustiktak AB är en märkesoberoende montagefirma som jobbar med de bästa, mest innovativa och säkraste leverantörerna. Företaget har nära samarbeten med marknadens främsta materialleverantörer vilket säkerställer att arbeten alltid håller högsta kvalitet. TJ-Akustiktak AB strävar efter att ligga i framkant vad gäller nytänkande inom undertak, akustik, undertaksmontage och specialmontage och utvecklar långsiktiga relationer med våra leverantörer.