STELKON Stockholms Elkonsult AB > Tjänster

Tjänster

STELKON Stockholms Elkonsult AB erbjuder tjänster så som el- och teleprojektering, belysningsberäkning, ledningsdimensionering, 3D-projektering och revisionsbesiktning.

STELKON Stockholms Elkonsult AB i Järfälla erbjuder breda tjänster inom el- och teleprojektering, belysningsberäkning, ledningsdimensionering, 3D-projektering och revisionsbesiktning. Företaget består av fyra medarbetare med mångårig praktisk erfarenhet av elinstallationsarbeten i kontor, bostäder, köpcentrum, industrier och sjukhus vilket ger en bra materialkännedom och god förståelse för byggnadsprocessen. Detta, med flera år inom konsultbranschen, bland STELKON Stockholms Elkonsult AB är en bra mix.

Kontakta STELKON Stockholms Elkonstult AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Tjänster på företagets hemsida

STELKON Stockholms Elkonsult AB
Hemsida: https://stelkon.se/

 STELKON Stockholms Elkonsult AB

STELKON Stockholms Elkonsult AB i Järfälla är ett konsultföretag inom el- och telebranschen. Företaget består av fyra medarbetare med mångårig praktisk erfarenhet av elinstallationsarbeten i kontor, bostäder, köpcentrum, industrier och sjukhus vilket ger en bra materialkännedom och god förståelse för byggnadsprocessen. Detta, med flera år inom konsultbranschen, bland STELKON Stockholms Elkonsult AB är en bra mix. Medarbetarna har rötter från konsultföretag som Belkab, Acnl, K-Konsult och installationsföretag som Skanska och Assemblin.

STELKON Stockholms Elkonsult AB utför el- och teleprojekteringar för total- och utförandeentreprenader. Dessutom arbetar företaget med belysningsberäkningar, ledningsdimensioneringar, 3D-projektering samt revisionsbesiktningar i samarbete med Elektriska Nämnden. STELKON Stockholms Elkonsult AB arbetar med välkända program som AutoCAD och MagiCAD. Företagets motto är att vara kostnadseffektiva samtidigt som de håller en hög kvalitet.