Hörmann Svenska AB > Sporthallsportar

Sporthallsportar

Sporthallsportar från Hörmann Svenska AB passar till alla hallsporter och uppfyller reglerna för olycksfallsskydd för skolor enligt den tyska lagstadgade olycksfallsförsäkringen GUV-V S1.


Portbladet står emot både kastade och sparkade bollar enligt riktlinjerna DIN 18032 och är provat av den tyska byggbranschens forsknings- och materialprovningsanstalt FMPA i Stuttgart.

Monteringsfärdig för egen fyllning på plats
Portkarmen består av stabila fyrkantsprofiler med vågräta förstärkningsstag och är förberedd för egen fyllning på plats.

# För egen träfyllning med en brädtjocklek på minst 16 mm. Vikt upp till 16 kg/m². Viktigt: Hela, genomgående brädor utan skarvar. Portbladsramen är perforerad runtom, galvaniserad och pulvergrundlackerad i jordbrunt (RAL 8028).

# För uppsättning av integralplattor på plats (bollvägg), max. 7 kg/m². Detta portutförande förbereds på fabriken med en grundkonstruktion av lodräta profilplåtar, pulvergrundlackerade i trafikvitt (RAL 9016).

Sporthallsportar hängs normalt i öppningen och stängs i nivå med hallens innervägg. De sticker inte in i hallen, varken vid öppning eller i öppnat läge.

Läs mer om Sporthallsportar på företagets hemsida

Hörmann Svenska AB
Hemsida: https://www.hoermann.se

Hörmann Svenska AB

Hörmann Svenska AB är del av Hörmann-gruppen, Europas största leverantör och tillverkare av garageportar, industriportar och drivenheter. Senaste tillskottet i produktportföljen är produkter inom segmentet områdessäkerhet exempelvis pollare. Hörmann Svenska AB har en egen serviceorganisation som utför service och underhåll av industriportar och dockningar. Produkterna för den svenska marknaden tillverkas i egna fabriker i Europa.


Det 100 % familjeägda företaget sysselsätter idag ca 6000 medarbetare och den totala omsättningen uppgår till över 1 miljard euro. Ett nätverk av ca 40 försäljningsställen och med ytterligare samarbetspartners i ca 50 länder garanterar närhet till kunderna.

Hörmann Svenska startades 1997 och är idag den största leverantören av garageportar på den svenska marknaden.
Från vårt centrallager i Örebro på motsvarande 6000 kvm distribuerar vi portar över hela landet.
I Örebro-, Stockholm-, Västerås-, Malmö-, Göteborg-, Jönköping-, Linköping- och Gävle-regionen, tillhandahålls Industriportar och industriportsservice i egen regi.


Extra sökord: Dockningshus, garageport, industriportar, industriport, lastbryggor, lastbrygga, portar, port, portautomatik, portmaskinerier, rullgaller, rullportar, rullport, sidodörrar, sisdodörr, snabbrullport, sporthallsportar, sporthallsport, ståldörrar, ståldörr, taksjutport, vikport, vädertätningar, vädertätning, skjutgrindar, skjutgrind, vipport, brandskyddsdörrar, flerfunktionsdörrar, vik- och skjutportar, ytterdörrar, dörr- och fönstersystem, portmaskinerier.