Hörmann Svenska AB > Snabbgående portar

Snabbgående portar

Hörmann Sverige AB har snabbgående portar, snabbrullportar, för ett optimerat materialflöde och ökad lönsamhet.

Brett program för inomhus- och utomhusbruk - från prisvärda grundmodeller till säkra ytterportar för skalskydd

Hörmanns snabbgående portar kännetecknas av hög materialkvalitet och hög driftsäkerhet. De används inom- och utomhus för optimering av trafikflöden, för förbättring av inomhusklimatet samt för energibesparande åtgärder.

Vårt breda program omfattar transparenta portar med flexibla gardiner, med vertikal eller horisontal öppning, såväl som säkra ytterportar i form av rullportar, takskjutportar och vikportar.

För säkert skalskydd dag som natt kan vi erbjuda flexibla, snabbgående rullportar i kombination med rullportar och takskjutportar.

Hörmanns snabbgående rullportar uppfyller högt ställda europeiska säkerhetskrav.

Läs mer om Snabbgående portar på företagets hemsida

Hörmann Svenska AB
Hemsida: https://www.hoermann.se

Hörmann Svenska AB

Hörmann Svenska AB är del av Hörmann-gruppen, Europas största leverantör och tillverkare av garageportar, industriportar och drivenheter. Senaste tillskottet i produktportföljen är produkter inom segmentet områdessäkerhet exempelvis pollare. Hörmann Svenska AB har en egen serviceorganisation som utför service och underhåll av industriportar och dockningar. Produkterna för den svenska marknaden tillverkas i egna fabriker i Europa.


Det 100 % familjeägda företaget sysselsätter idag ca 6000 medarbetare och den totala omsättningen uppgår till över 1 miljard euro. Ett nätverk av ca 40 försäljningsställen och med ytterligare samarbetspartners i ca 50 länder garanterar närhet till kunderna.

Hörmann Svenska startades 1997 och är idag den största leverantören av garageportar på den svenska marknaden.
Från vårt centrallager i Örebro på motsvarande 6000 kvm distribuerar vi portar över hela landet.
I Örebro-, Stockholm-, Västerås-, Malmö-, Göteborg-, Jönköping-, Linköping- och Gävle-regionen, tillhandahålls Industriportar och industriportsservice i egen regi.


Extra sökord: Dockningshus, garageport, industriportar, industriport, lastbryggor, lastbrygga, portar, port, portautomatik, portmaskinerier, rullgaller, rullportar, rullport, sidodörrar, sisdodörr, snabbrullport, sporthallsportar, sporthallsport, ståldörrar, ståldörr, taksjutport, vikport, vädertätningar, vädertätning, skjutgrindar, skjutgrind, vipport, brandskyddsdörrar, flerfunktionsdörrar, vik- och skjutportar, ytterdörrar, dörr- och fönstersystem, portmaskinerier.