Jari Safe AB > Smidesgaller

Smidesgaller

Jari Safe AB är tillverkare av smidesgaller. Jari SMG smidesgaller från Jari Safe AB är ett galler för montering montering inomhus och utomhus t ex för fönster.


För utomhusbruk varmförzinkad eller zinkgrund belagd med polyesterpulverlack, standard vitt eller svart. Andra nyanser enligt RAL-skala kan erhållas. För inomhusbruk pulverlackerad. Gallret uppfyller kraven i klass 3 enligt Svenska Stöldskyddsföreningens SSFN 012. Norm för galler, krav och klassindelning, utgåva 1. Gallret är certifierat av svensk Brand & Säkerhetscertifiering AB. Öppningsbara galler kan kompletteras med elslutbleck eller motorlås.

Läs mer om Smidesgaller på företagets hemsida

Jari Safe AB
Hemsida: https://www.jarisafe.se

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör när det gäller inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen. Samtliga Rullgaller och Rulljalusier är CE-märkta.

Mekaniska portar, Rulljalusi, Inbrottsgaller, Inbrottsjalusi, Gallergrind, Brandjalusi, Avskärmningar, Säkerhetslösningar, Saxgaller, Butiksgaller, Nätgaller, Skyddsgaller