Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB > Smartline 115 Trä/Alu

Smartline 115 Trä/Alu

Svensktillverkade fönster

Ett svensktillverkat träfönster som är beklätt med en aluminiumutsida. Här har vi lagt mycket fokus på kvalitén och säkerhet. Lamell-limmad fur utan synliga knastar, strängpressad aluminium samt Assa topswing beslag är bara några viktiga detaljer i detta kvalitetsfönster.

Läs mer om Smartline 115 Trä/Alu på företagets hemsida

Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB
Hemsida: https://www.smartafonster.se

Fönsterfabriken F-F i Trelleborg AB

Fönsterfabriken AB i Trelleborg har arbetat med tillverkning och utveckling av fönster i trettio år. Med gedigen kompetens i branschen och en grundlig förståelse för våra kunders behov har vi utvecklat ett unikt sortiment. Vi erbjuder smarta lösningar för underhållsfria och energieffektiva fönster, framtagna för att passa alla situationer och behov. Vårt materialval och konstruktionssätt gör våra fönster underhållsfria. Dessutom är alla våra kompositfönster energiklassade och märkta med Energimyndighetens etikett för energimärkt fönster.

Vi på Fönsterfabriken AB har fått högsta betyg från BVB (Byggvarubedömningen) vilket vi är ensamma om bland våra konkurrenter – och därför är vi lite extra stolta. Bedömningen innebär att vi på Fönsterfabriken tar ansvar för de material som byggs in och används i såväl byggnader som anläggningar och som kommer att lämnas till kommande generationer. Byggvarubedömningen är en icke vinstdrivande förening. Sveriges största och viktigaste fastighetsägare och byggherrar har gått samman för att ta fram en standard för miljöbedömning av varor med ambitionen att morgondagens hus ska byggas och förvaltas med enbart miljöbedömda produkter.