Jari Safe AB > Rulljalusi

Rulljalusi

Jari Safe AB är tillverkare av rulljalusi. RJ 100 från ett heltäckande avskärmningsjalusi och skyddsjalusi i aluminium avsett för avstängning i butiker, delning av lokalen mm.


Standard i naturanodiserat aluminium. Pulverlackering enl. RAL-skala kan erhållas. Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Rulljalusiet är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång. Kan kombineras med RG 50 100.

Vikt: 7,4 kg/kvm

Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Läs mer om Rulljalusi på företagets hemsida

Jari Safe AB
Hemsida: https://www.jarisafe.se

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör när det gäller inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen. Samtliga Rullgaller och Rulljalusier är CE-märkta.

Mekaniska portar, Rulljalusi, Inbrottsgaller, Inbrottsjalusi, Gallergrind, Brandjalusi, Avskärmningar, Säkerhetslösningar, Saxgaller, Butiksgaller, Nätgaller, Skyddsgaller