Jari Safe AB > Rullgaller

Rullgaller

Jari Safe AB är tillverkare av rullgaller. RG 5-14 från är ett avskärmningsgaller och skyddsgaller i aluminium med god genomsikt, avsett för avstängning i butiker, entréer och skyltfönster.


Kan kompletteras med kåpa, fallskydd, nödmanöver, tid- och fjärrstyrning. Ett perforerat alum. galler, anpassat att kunna monteras ihop med RJ 100, RG 50 100, RJ 80 och RG 43 150. Pulverlackering enligt RAL-skalan kan erhållas. Styrskenor 90 eller 120 mm av naturanodiserad aluminium. Rullgallret är försett med glidkonsol för att få en tyst och friktionsfri gång.

Vikt: 6 kg/kvm

Kan även erhållas i ENV 1627 klass 3.

Läs mer om Rullgaller på företagets hemsida

Jari Safe AB
Hemsida: https://www.jarisafe.se

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör när det gäller inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen. Samtliga Rullgaller och Rulljalusier är CE-märkta.

Mekaniska portar, Rulljalusi, Inbrottsgaller, Inbrottsjalusi, Gallergrind, Brandjalusi, Avskärmningar, Säkerhetslösningar, Saxgaller, Butiksgaller, Nätgaller, Skyddsgaller