PE Teknik & Arkitektur AB > Projektledning & Management

Projektledning & Management

Att leda projekt kräver lite extra, vilket PE Teknik & Arkitektur erbjuder. Det lilla extra handlar om erfarenhet, branschkunskap samt ett nätverk med rätt kompetens.

Hos PE hittar du projektledare med bred erfarenhet från flertalet teknikområden. Företagets projektledare är välutbildade och certifierade för att kunna driva komplexa projekt. PE har även yngre stjärnor som växt in i rollen tack vare sitt aktiva arbete med mentorskap och erfarenhetsåterföring.

PE Teknik & Arkitektur AB erbjuder ett komplett utbud av tjänster för att leda projekt inom byggnad, installation, infrastruktur, industri och energi. Företagets uppgift är att bevaka kundens intressen och anpassa insatserna för att nå mål för tid, ekonomi, funktion och hållbarhet. En viktig del i PEs jobb är att samtidigt tänka på slutanvändarna och samhällsnyttan. Företagets mål är en långsiktig hållbar helhet, där grundförutsättningen är viljan till förändring och utveckling.

Kontakta PE Teknik & Arkitektur AB för mer information!

Läs mer om Projektledning & Management på företagets hemsida

PE Teknik & Arkitektur AB
Hemsida: https://www.pe.se/

PE Teknik & Arkitektur AB

PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling med fokus på fastigheter i alla faser. Hos PE jobbar cirka tusen medarbetare och finns idag på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Företagets vision har varit tydlig sedan start: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. PE vill utmana och utveckla branschen med smarta helhetslösningar och tjänster.

Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar, därför finns PE Teknik & Arkitektur AB. Hos företaget jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans med kunderna planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen.

Genom att arbeta tillsammans i starka team skapar PE värde – inte bara för sina kunder, utan också för samhället i stort. Grunden är en stark tro på varje medarbetares personliga drivkraft. Tillsammans levererar PE Teknik & Arkitektur AB kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.