Pax AB > Oljefyllda elelement

Oljefyllda elelement

PAX 3000 Oljefyllda elelement från PAX Electro Products bygger på ett gediget kvalitetstänkande.


PAX 3000 bygger på ett gediget kvalitetstänkande. Vår mångåriga branscherfarenhet borgar för att produkter från PAX, i alla lägen, är trygga köp för dig som konsument. För PAX 3000 lämnar vi 3 års totalgaranti plus ytterligare 2 års garanti mot oljeläckage.

Design
Den diskreta placeringen av termostatenheten, i kombination med en mycket hög ytfinish, ger elementet dess eleganta utseende. PAX 3000 tål att ses på!

Miljö
Samtliga detaljer i PAX 3000 är återvinningsbara. Den elektroniska termostaten gör att du minskar energiförbrukningen, vilket i långa loppet skonar allas vår miljö.

Funktion
PAX 3000 är en källa till god inomhusmiljö tack vare den mjuka och behagliga värme som elementet avger. Fördelarna, i en jämförelse med traditionella öppna element, är mycket stora. Med PAX 3000 erhålls ett inneklimat som är befriat från doften av bränt damm, borta är även det irriterande ljudet från "knäppande" elementplåtar. PAX 3000 innebär kort sagt hög värmekomfort!

Smarta lösningar
PAX 3000 är enkel att hantera. Via tydliga symboler på termostatvredet ställer du in önskad temperatur. I de fall elementet tillfälligt behöver demonteras, t.ex. vid städning eller tapetsering, lossas det med enkla handgrepp.

Ekonomi
Att elementen i PAX 3000-serien är enkla att montera innebär låg installationskostnad. Exaktheten i den elektroniska termostaten gör att elementet inte "arbetar" i onödan. PAX 3000 är bra för balansen i din energibudget!

Läs mer om Oljefyllda elelement på företagets hemsida

Pax AB
Hemsida: www.pax.se

Pax AB

Pax är marknadsledande i Norden på badrumsfläktar och handdukstorkar. Stor kraft läggs på utveckling av moderna, energisnåla och högkvalitativa produkter med fokusering på design i nära kontakt med slutkunden. Pax produkter kännetecknas av innovation med hög kvalitet och funktionell design. Pax produkter skapar inte bara bättre miljö i hemmet, de skall dessutom belasta miljön så lite som möjligt vid drift, tillverkning och leverans.

Hjärtat i verksamheten finns i den sörmländska orten Hälleforsnäs (mellan Flen och Eskilstuna). Här finns både fabrik och huvudkontor.