Morgana AB > Loft

Loft

Morgana AB erbjuder det funktionella glasväggsystemet Loft som är företagets tolkning av världsmetropolernas industriella arkitektur. Loft är ett funktionellt glasväggsystem som ger stor frihet i rumsplaneringen.

Loft kombinerar det rustika uttrycket med modern elegans. Profilernas väldesignade detaljer ger en fin balans mellan glas och metall och bidrar till känslan av lätthet. Loft tillverkas av aluminium med hög ytfinish. Flexibel spröjsindelning erbjuds som standard, både horisontellt och vertikalt, vilket gör det lätt att skapa kreativa lösningar och rum i rummet. Systemet är också enkelt att demontera eftersom glaset inte fogas eller limmas utan är infäst direkt i profilen. De fasta partierna är ljudklassade upp till 40 dB och dörrarna upp till 34 dB.

Kontakta Morgana AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Loft på företagets hemsida

Morgana AB
Hemsida: https://www.morgana.se/

Morgana AB

Morgana AB i småländska Forserum utvecklar flexibla lösningar för kontor, offentliga miljöer och bostadsutveckling. Morgana AB erbjuder skräddarsydda lösningar för glaspartier, dörrar och väggar där företagets ambition är att erbjuda nya möjligheter att inreda. Företaget erbjuder även montage och projektledning. Morgana AB har ett produktkoncept som är grunden till en unik lösning som bär kundens signatur.

Morgana AB placerar inte sina kunder i olika fack med ett bestämt sortiment. Istället arbetar Morgana AB tillsammans med dig som kund för att göra din idé till en verklighet. Med rätt tillämpning av tillverkning och teknik kan Morgana AB stödja din kreativitet. Alla Morgana AB:s väggsystem kan anpassas på vilket sätt som helst för varje enskilt projekt.

Morgana AB har sin tillverkning på det småländska höglandet i Forserum. I Forserum finns en produktionsanläggning med kunniga medarbetare och en modern samt effektiv maskinpark. Därtill finns lager och administration i Morgana AB:s lokaler i Forserum. Morgana AB ingår i Lammhults Design Group AB.