S-Hantverkare AB > Lammin Skjutdörrar

Lammin Skjutdörrar

Skjutdörrar gör att du enkelt kan kombinera inredningen i ditt hem och gården med varandra.

Skjutdörren möjliggör en mångsidig platsanvändning.
Skjutdörrar är ett praktiskt val för en terrass eller balkong. Lammin glasdörrar ger dig gott om ljus inuti och gör det enkelt att kombinera utomhusytor med inredningen i hemmet. Särskilt under sommartid är skjutdörren bekväm att hålla öppen, till exempel under hela dagen då gångväg mellan interiör och gård är utan något hinder. Skjutdörren är bäst i trånga utrymmen. De kräver inte öppningsutrymme som gångjärnsdörrar, och därför är de perfekta för utrymmen där gångjärnsdörrar inte passar. På grund av sin stora glasyta kan glasdörren ge massor av naturligt ljus att komma in, vilket skapar en underbar känsla av rymd.

Dimensionering
• Bredd 1790–3990 mm
• Höjd 1890–2490 mm
• Karmdjup ILO - 200 mm, ILOA – 210 mm
• Karmtjocklek 64 mm/55 mm
• Tröskelhöjd 60 mm, varav träkarmens andel 45 mm och metallglidskenan 15 mm

Beslag och tätning
Terrasslåsning från insidan som standardbeslag. Vridhandtag och fingerdragskiva på utsidan. Matta färgalternativ mässing och silver. Beslag på och isoleringen av dörren bildar tillsammans en lösning som är utvecklad för krävande förhållanden. Tätheten och ljudisoleringsegenskaperna är av toppklass bland skjutdörrar. ILO -dörrars totala U-värde är 0,73 W/m2 K, men ILOA totala U-värde är 0,79 W/m2 K. Värmegenomgångskoefficienter av konstruktionen är enligt standarden SFS-EN 14351-1 + A1.

Läs mer om Lammin Skjutdörrar på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis