S-Hantverkare AB > Lammin Ljudisolerade dörrar

Lammin Ljudisolerade dörrar

Välj Lammin ljudisolerade värmeytterdörr eller Lammin aluminiumbeklädda ljudisolerade dörr!

Den ljudisolerande dörren är den rätta lösningen för dig som uppskattar lugn och ro.

Hos oss hittar du funktionella dörrar för alla situationer där ljudisolering i hemmet utgör utmaningar. En ljuddämpande dörr är nödvändig när det finns risk för trafikbuller eller annat buller i bostaden. I bästa fall kan den ljudisolerande dörren förbättra livskvaliteten avgörande. Vid byte av dörren bör du alltid överväga att välja ljudisoleringsdörrar, det kan vara ett lönsamt alternativ. Lammin dörrar är lämpliga för att dämpa vägtrafik och flygplats ljud. Lammin ljudisolerande dörrar är perfekta för ljudisolering, oavsett ljudkälla.

Läs mer om Lammin Ljudisolerade dörrar på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis