S-Hantverkare AB > Lammin Ekologiska Fönster

Lammin Ekologiska Fönster

Det är också viktigt att veta hur ett fönster är tillverkats och på vilket sätt.

De inre och yttre ramarna av Lammin ekologiska fönster är gjorda av varm och ekologisk finländsk furu och endast de yttre delarna, som utsätts för hårda yttre faktorer, består av underhållsfritt aluminiumfönster vars ytterbåge är helt skyddad med glas. Dessutom är fönstrets yttrebåges konstruktion mönsterskyddad. Att nå den bästa U-värde för marknadens bästa fönster har hittats speciell lösning.

Fönstrets ytterdel är belagd med aluminium men ytterbåge är påbyggd på ett sätt där ytterglas möts direkt med aluminiumbeklädnings tätning. Och det betyder att fönsterbåge inte har någon yttreram runt glasyta, som det traditionella fönstret brukar ha.

Lammin ekologiska fönster är underbart resultat av en kombination av hårt arbete och utveckling av WN-A samt WNE-A fönster. Lammin Watt Eko WNS-A fönstren är de första öppningsbart fönster på marknaden med energiklass A++. De har 4 kvalitetsklass 1 glas med tjocklek minst 4mm. Karmkonstruktionen av Watt Eko trä/aluminium fönster är gjort av fingerskarvad och lamellimmad massiv furu och de karmytor som förblir synliga efter monteringen är alltid kvistfria. Watt Eko fönster uppfyller kriterierna för regn- och vädertålighet samt vindtrycksbeständighet i EN- standarders bästa klasser.

Läs mer om Lammin Ekologiska Fönster på företagets hemsida

S-Hantverkare AB
Hemsida: www.shantverkare.se

S-Hantverkare AB

S-Hantverkare är leverantör och montör av Lammin fönster och dörrar. Lammin tillverkar fönster och dörrar till nordiskt klimat utav inhemska material.
Lammin har designat fönstren och dörrarna för att klara nordiska väderförhållanden, och alla deras produkter är märkta med den finländska Nyckelflaggan®

S-Hantverkare erbjuder högkvalitativa lösningar inom byggbranschen, allt från små hantverk upp till omfattande totalrenovering, badrumsrenovering, fasadrenovering, fönster, dörr, ytterdörr, fönsterbyte mm.
Vi erbjuder alltid den bästa till våra kunder i både Södermanland och Stockholms Län. Den bästa material, pris samt individuell lösning.
För att garantera den högsta kvaliteten använder vi alltid material som är inköpt på proffsbutiker och är miljövänlig. Även våra medarbetare har många års erfarenhet i byggbranschen samt alla som jobbar hos oss är anslutna till fackförening.
För att lämna den bästa prisofferten kommer vi alltid ut för ett besök på plats. Och detta gör vi gratis