Jari Safe AB > Kättingavskärmning

Kättingavskärmning

Jari Safe AB är tillverkare av kättingavskärmning. Kättingavskärmning används i miljöer utan krav på inbrottssäkra skydd.


Kättingavskärmning finns som enkel- och paravskärmning. Dessa är tillverkade i runda elförzinkade kättinglänkar i stål som byggs samman. plattstänger används som upplyftningsskydd

Läs mer om Kättingavskärmning på företagets hemsida

Jari Safe AB
Hemsida: https://www.jarisafe.se

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör när det gäller inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen. Samtliga Rullgaller och Rulljalusier är CE-märkta.

Mekaniska portar, Rulljalusi, Inbrottsgaller, Inbrottsjalusi, Gallergrind, Brandjalusi, Avskärmningar, Säkerhetslösningar, Saxgaller, Butiksgaller, Nätgaller, Skyddsgaller