Ekstrands Dörrar & Fönster AB > Installerat och klart

Installerat och klart

Ekstrands erbjuder komplett montering och installation av fönsterna. Vi tar ansvaret från första kontakten. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök för att guida ert val.


Efter vi har mätt upp alla fönster och gått igenom förutsättningarna lämmnar vi en offert där både fönster och arbete ingår. Offerten är komplett inklusive smygar, foder, fönsterbleck etc.

Alla våra fönster är kundanpassade och tillverkas i egna fabriker. efter avtalad tid sker leveransen direkt hem till dig.

Våra montörer plockar ur de gamla fönsterna och installerar de nya. I installation ingår lister, fönsterbleck, bortforsling, grovstädning, mm. Altså helt färdigt! Ni behöver inte vara hemma när vi gör jobbet.

Vi lämnar marknadens absolut bästa garantier, bla 5 års garanti på lackering vilket är unikt.

Läs mer om Installerat och klart på företagets hemsida

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Hemsida: https://www.ekstrands.com

Ekstrands Dörrar & Fönster AB

Ekstrands Dörrar & Fönster AB är tillverkare av fönster och dörrar som ex fönsterdörrar, lågenergifönster, massiva spegeldörrar, skjutfönster, vikfönster, fönster och ytterdörrar i specialmått, runda fönster, halvrunda fönster mm. Ekstrands fönster är CE-märkta.

Vi bygger fönster och dörrar så att de passar just ditt hus. Kvalitet och konstruktivt träskydd är ledord i vårt sätt att producera och utveckla produkterna. I decennier har vi testat och utvecklat material, färgsystem och olika konstruktioner. Den erfarenheten vi skapat oss gör att vi kan lämna längre garantier än andra.
Vi erbjuder även ett komplett sortiment fönster med utvändig aluminiumbeklädnad för extremt utsatta kustnära lägen.