Teckentrup Scandinavia AB > Industriportar

Industriportar

Dörren är öppen till vår värld av lägenhetsdörrar samt garage- och industriportar. Med dina eller din verksamhets unika behov i fokus levererar vi trygghet, flexibilitet och design. Vi är flexibla av en enkel anledning: för att du är det!

Sällan är detaljernas del i helheten så viktiga som inom industrin. Alla enheter måste fungera tillsammans. Varje industriport måste göra jobbet oavsett om det handlar om säkerhet, isolering, hygienkrav, brandskydd eller funktion och hantering. Kontakta någon av våra återförsäljare och berätta om era behov så levererar vi industriportar som gör jobbet lika bra som din mest lojala medarbetare. I samarbete med Åkerströms Radiostyrningar

Läs mer om Industriportar på företagets hemsida

Teckentrup Scandinavia AB
Hemsida: www.teckentrup.se

Teckentrup Scandinavia AB

DÖRR- OCH PORTLÖSNINGAR
FÖR DINA BEHOV!

Med över 80 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar. All tillverkning sker i våra egna fabriker i Verl och Großzöberitz. Produktutvecklingen sker i samverkan med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service.

Våra auktoriserade partners hjälper dig att hitta lösningen som passar dig. Dessutom säkerställer de att produkterna blir riktigt installerade. Självklart utför vi också service på dina portar och dörrar.