Ekstrands Dörrar & Fönster AB > Inåtgående fönster

Inåtgående fönster

Ekstrands Dörrar & Fönster AB är tillverkare av inåtgående fönster. Europa fönstret är världens mest utvecklade inåtgående fönster med smart ventilationsbeslag i bågen.


Ekstrands nya Energy Concept 90 fönster har ett u-värde på 0,77 beräknat på hela konstruktionen.

Karmdimension 68mm med mjuk S-profil på båda sidor. Sidohängda fönster kan levereras med kip-funktion, ett unikt ventilationsläge. Vrid handtaget och du växlar från sidohängt till underkantshängt. En microventil i beslaget blir ett alternativ till spaltventil. Dolda beslag ger ett flertal justeringsmöjligheter. Finns även med aluminiumbeklädnad utvändigt.

Läs mer om Inåtgående fönster på företagets hemsida

Ekstrands Dörrar & Fönster AB
Hemsida: https://www.ekstrands.com

Ekstrands Dörrar & Fönster AB

Ekstrands Dörrar & Fönster AB är tillverkare av fönster och dörrar som ex fönsterdörrar, lågenergifönster, massiva spegeldörrar, skjutfönster, vikfönster, fönster och ytterdörrar i specialmått, runda fönster, halvrunda fönster mm. Ekstrands fönster är CE-märkta.

Vi bygger fönster och dörrar så att de passar just ditt hus. Kvalitet och konstruktivt träskydd är ledord i vårt sätt att producera och utveckla produkterna. I decennier har vi testat och utvecklat material, färgsystem och olika konstruktioner. Den erfarenheten vi skapat oss gör att vi kan lämna längre garantier än andra.
Vi erbjuder även ett komplett sortiment fönster med utvändig aluminiumbeklädnad för extremt utsatta kustnära lägen.