Swedfloor HB > Golv

Golv

Swedfloor HB lägger golv för hemmet och offentliga miljöer. Golv är slitageutsatta och att välja rätt golvmaterial är därför viktigt när vi renoverar eller bygger nytt.

Tillsammans med väggarna och taket är golvet hemmets och jobbets största yta och är nästan alltid i blickfånget. Rent estetiskt har alltså golvet stor betydelse för hur vi uppfattar ett hem och arbetsplats.

Swedfloor HB hjälper er att hitta den bästa lösningen och designen. Swedfloor HB använder golv för ändamål, bland annat för hemmet, arbetsplatsen, industrin, kontor, skolor, sjukhus, bilhallar, mässhallar, caféer, butiker och tvätthallar. Golven är funktionella, lättstädade och slitstarka för olika miljöer och användningsområden.

Kontakta Swedfloor HB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Golv på företagets hemsida

Swedfloor HB
Hemsida: https://www.swedfloor.se

Swedfloor HB

Swedfloor HB med säte i Stenkullen har specialiserat sig på att installera och underhålla kundanpassade epoxi- och andra fogfria golvbeläggningar. Företagets duktiga golvläggare utför såväl stora som små kvalificerade golvarbeten åt bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Swedfloor HB utför även injekteringar, olika betongarbeten samt asfaltering, stensättning och murning. Swedfloor HB är proffs på golv med över 20 års erfarenhet.

Swedfloor HB samarbetar med Sveriges ledande leverantörer av fogfria golvbeläggningar och epoxigolv för att säkerställa hög kvalitet på sina golvinstallationer. Swedfloor HB garanterar hög kvalitét och innehar licens liksom försäkringar för Er och vår säkerhet. På Swedfloor HB är kvalitets- och miljöfrågor högt prioriterade. Vi strävar hela tiden i vårt dagliga arbete efter att minska miljöbelastningen genom att använda råvaror och energi på ett optimalt sätt och därmed bidra till en ren och hälsosam miljö.