Dörrsnabben i Stockholm AB > Glastak

Glastak

Dörrsnabben i Stockholm AB arbetar med glastak vilket får rummet att skifta karaktär efter vädret och årstiden utanför. Rätt utformning av glastaket ger ett mjukt, behagligt ljusinfall och en känsla av rymd åt lokalen.

Överglasade gårdar, gator och torg bjuder på ett behagligt klimat året om – och dessutom, gratis ljusterapi. Glastak kan byggas i nästan vilken form som helst: kupol, pulpet, pyramid, oktant eller i fasetterade former. Statiskt kan glastak byggas med stora spännvidder. Du har idéerna om hur taket ska se ut. Dörrsnabben i Stockholm AB kompletterar med kunskap om säker dränering, vattenavrinning, solskydd, smutsavvisning och olika skyddslösningar.

Tack vare Dörrsnabben i Stockholm AB:s tekniska kunskap och personliga rådgivning får du hjälp med beskrivningstexter och detaljritningar till konstruktionsförslag och beräkningar av U-värden.

Kontakta Dörrsnabben i Stockholm AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Glastak på företagets hemsida

Dörrsnabben i Stockholm AB
Hemsida: https://www.dorrsnabben.se/

Dörrsnabben i Stockholm AB

Dörrsnabben i Stockholm AB i Tyresö är ett fullservice företaget och har sedan år 1999 tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Företaget har haft stor framgång, i dag är företaget en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. Dörrsnabben i Stockholm AB tänker annorlunda och arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder helhetslösningar för glas- och metallentreprenader.

På senare tid har Dörrsnabben i Stockholm AB fått ännu fler förtroendeuppdrag, där Dörrsnabben i Stockholm AB bjuds in tidigare i processen och kan dela med sig av sin spetskompetens inom branschen. I ett tidigt skede träffar Dörrsnabben i Stockholm AB arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan Dörrsnabben i Stockholm AB optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från anläggningen i Tyresö erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och företaget har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där Dörrsnabben i Stockholm AB har förfinat dörrflödet och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Dörrsnabben i Stockholm AB är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.