Göteborgs Metallpartier AB > Glasfasader

Glasfasader

SAPA Fasadsystem SFB 4150 från Göteborgs MetallglaspartierFasadsystemet SFB 4150 når ett av marknadens bästa U-värden för glasfasader med 50 mm breda aluminiumprofiler. Det inre fogbandets och isolatorns konstruktion optimerar isoleringen i profilerna. Innertemperaturen på profilytorna höjs härigenom, vilket motverkar att kondens och kallras uppstår. Profilerna är utformade för att ge stabilitet mot dimensionerande laster och de sammanfogas med dolda förband. Luft- och vattentätning utförs med fogband av EPDM-gummi. Isolerglasen hålls på plats med stabila glashållare. Glasfalserna är ventilerade och dränerade enligt MTK. I SFB 4150 finns för glasfasaden fyra öppningsbara fönster att välja mellan. Vilket fönster som skall väljas beror på vilken funktion och design som önskas. SFB 4150 ger genom sitt bassortiment av rektangulära profiler, I- och T-profiler och delningsprofiler stor frihet för gestaltning. Thermo 50 erbjuder ett brett sortiment av dekorprofiler. U-värdet i bröstningar kan fås ned till 0,20 W/m2K beroende på val av bröstningsmaterial.

Fasadsystemet kan ytbehandlas med anodisering, pulverlackering alternativt Decoral med olika kulörer och ytbehandlingar på in- och utsida.

Läs mer om Glasfasader på företagets hemsida

Göteborgs Metallpartier AB
Hemsida: https://www.goteborgsmetallpartier.se

Göteborgs Metallpartier AB

Göteborgs Metallpartier tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader och glastak i aluminium med Sapas aluminiumprofiler samt solskärmar i Göteborg, Kungsbacka, Trollhättan, Uddevalla och Kungälv. Aluminium är oslagbart när det gäller hållbarhet. Dessutom kräver det minimalt med skötsel!

Vi erbjuder bland annat:
- Skott- och inbrottsskyddade partier
- Brandklassade partier E30, E60, EI30,EI45, EI60.
- Isolerade partier, oisolerade partier login

Vi anpassar vår produkt efter Dina behov och ser till att Du blir nöjd med resultatet.

Välkommen!