Teckentrup Scandinavia AB > Garageportar

Garageportar

Dörren är öppen till vår värld av lägenhetsdörrar samt garage- och industriportar. Med dina eller din verksamhets unika behov i fokus levererar vi trygghet, flexibilitet och design. Vi är flexibla av en enkel anledning: för att du är det!

Ska du köpa garageport? Bra. Det är en investering inför framtiden både vad gäller funktion och utförande. Tryggheten är A och O. Vi ligger därför alltid steget före i utvecklingen av säkerhetskoncept. Du har ett mycket stort urval av olika modeller på garageportar. Vill du gå steget längre och få porten specialdesignad? Inga problem! Botanisera bland våra portar här på hemsidan eller kontakta någon av våra återförsäljare så kommer vi hem till dig och gör en kostnadsfri bedömning!

Läs mer om Garageportar på företagets hemsida

Teckentrup Scandinavia AB
Hemsida: www.teckentrup.se

Teckentrup Scandinavia AB

DÖRR- OCH PORTLÖSNINGAR
FÖR DINA BEHOV!

Med över 80 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar. All tillverkning sker i våra egna fabriker i Verl och Großzöberitz. Produktutvecklingen sker i samverkan med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service.

Våra auktoriserade partners hjälper dig att hitta lösningen som passar dig. Dessutom säkerställer de att produkterna blir riktigt installerade. Självklart utför vi också service på dina portar och dörrar.