Mockfjärds Fönster AB > Fönster

Fönster

Mockfjärds Fönster AB levererar fönster som håller vad de lovar. Alla grundmodeller av fönster anpassas efter både utseende och kundens önskemål gällande funktioner.

Om du ska byta fönster och väljer Mockfjärds Fönster AB kan du vara säker på att alla fönster är tillverkade av trä i allra högsta kvalitet. Virket kommer från skogarna där träden växer med rätt förutsättningar för att kvaliteten ska bli allra bäst. Det ger träet de kvaliteter som krävs för att hålla länge i vårt klimat.

Kontakta Mockfjärds Fönster AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Fönster på företagets hemsida

Mockfjärds Fönster AB
Hemsida: https://mockfjards.se/

Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönster AB är ett rikstäckande företag som arbetar med fönster och dörrar. Företaget arbetar med helhetslösningar där Mockfjärds Fönster AB tar hela ansvaret för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar Mockfjärds Fönster AB alltid med ett kostnadsfritt möte. Produkterna från Mockfjärds Fönster AB är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav.

Mockfjärds Fönster AB är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna, husbyggande och hantverkstradition har varit en del av samhället sedan århundraden. Sedan Mockfjärds Fönster AB grundades år 1997 har företagit vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Trots storleken av Mockfjärds Fönster AB och att företaget är en del av ett multinationellt företag slår företaget vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror Mockfjärds Fönster AB är företagets största styrka.

Mockfjärds Fönster AB ägs av Dovita som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en ärlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Hörsholm utanför Köpenhamn. VKR-gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.