Dörrsnabben i Stockholm AB > Fönster

Fönster

Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder ett stort sortiment av designade fönster i aluminium och stål, vilka ger dig stora glasytor med slanka karmar. Kontur, färg, ytbehandling, beslag, glaslister och handtag är upp till kunden.

Ett fönster ramar in din utsikt. Men det är inte allt. Rätt fönster kan också reducera ljud utifrån, spara energi, anpassa ventilationen efter väderlek och skydda dig mot inbrott. Fönster från Dörrsnabben i Stockholm AB är energieffektiva och miljövänliga. Företaget tummar aldrig på säkerheten, vilket innebär att fönsterbroms och barnsäkringsbeslag är viktiga inslag i företagets fönsterlösningar.

Dörrsnabben i Stockholm AB har en bra blick för att välja fönster som passar byggnadens arkitektur – så fråga oss gärna om råd. Du som kund får bestämma ytbehandling, färg och kontur, liksom välja och vraka i företagets breda sortiment av beslag, glaslister och handtag vilket ger dig stor frihet i designen.

Kontakta Dörrsnabben i Stockholm AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Fönster på företagets hemsida

Dörrsnabben i Stockholm AB
Hemsida: https://www.dorrsnabben.se/

Dörrsnabben i Stockholm AB

Dörrsnabben i Stockholm AB i Tyresö är ett fullservice företaget och har sedan år 1999 tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Företaget har haft stor framgång, i dag är företaget en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. Dörrsnabben i Stockholm AB tänker annorlunda och arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder helhetslösningar för glas- och metallentreprenader.

På senare tid har Dörrsnabben i Stockholm AB fått ännu fler förtroendeuppdrag, där Dörrsnabben i Stockholm AB bjuds in tidigare i processen och kan dela med sig av sin spetskompetens inom branschen. I ett tidigt skede träffar Dörrsnabben i Stockholm AB arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan Dörrsnabben i Stockholm AB optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från anläggningen i Tyresö erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och företaget har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där Dörrsnabben i Stockholm AB har förfinat dörrflödet och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Dörrsnabben i Stockholm AB är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.