Dörrsnabben i Stockholm AB > Fasader

Fasader

Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder ett komplett sortiment av profilsystem och tillbehör. Det innehåller allt från fönsterband, traditionella glasfasader och helglasade konstruktioner till högteknologiska synergifasader.

En glasfasad speglar omgivningen och ger byggnaden en exklusiv look. Under företagets år i branschen har Dörrsnabben i Stockholm AB förverkligat en rad innovativa och arkitektoniskt krävande fasadkoncept i glas. Utmana oss gärna – och upptäck med egna ögon vad Dörrsnabben i Stockholm AB går för.

Kontakta Dörrsnabben i Stockholm AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Fasader på företagets hemsida

Dörrsnabben i Stockholm AB
Hemsida: https://www.dorrsnabben.se/

Dörrsnabben i Stockholm AB

Dörrsnabben i Stockholm AB i Tyresö är ett fullservice företaget och har sedan år 1999 tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Företaget har haft stor framgång, i dag är företaget en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. Dörrsnabben i Stockholm AB tänker annorlunda och arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder helhetslösningar för glas- och metallentreprenader.

På senare tid har Dörrsnabben i Stockholm AB fått ännu fler förtroendeuppdrag, där Dörrsnabben i Stockholm AB bjuds in tidigare i processen och kan dela med sig av sin spetskompetens inom branschen. I ett tidigt skede träffar Dörrsnabben i Stockholm AB arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan Dörrsnabben i Stockholm AB optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från anläggningen i Tyresö erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och företaget har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där Dörrsnabben i Stockholm AB har förfinat dörrflödet och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Dörrsnabben i Stockholm AB är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.