Mockfjärds Fönster AB > Dörrar

Dörrar

Mockfjärds Fönster AB saluför dörrar för olika ändamål, exempelvis erbjuder företaget ytterdörrar och altandörrar. Som alltid med Mockfjärds får kunden dörrar monterade och klara för användning.

Mockfjärds Fönster AB har ett ytterdörrssortiment designat av den välkände arkitekten och designern Pelle Wester. Wester har inspirerats av olika tidsepoker som avspeglas i bebyggelsen och av de allra senaste trenderna. Han har noterat vilka hus som står inför renoveringar och ombyggnationer och adderat sin egen konstnärliga känsla. Utifrån detta ritades sedan den serie unika dörrar som finns i vårt sortiment.

Dörrarna är ritade efter olika designepoker och årtionden. Detta ger en fingervisning om var vår inspiration kommit ifrån, men byggåret avgör egentligen inte om dörren passar ditt hus. Ett alldeles nybyggt hus kan exempelvis ha ett formspråk som är kopierat från 1800-talet. Mockfjärds Fönster AB har dörrar som passar olika epoker, i slutändan är det kunden som bestämmer vilken dörr som ska sitta i det egna huset.

Som alltid med Mockfjärds Fönster AB får kunden alla dörrar monterade och klara att använda. Företagets erfarna fönstermästare kan även allt om dörrar, de hjälper dig att välja rätt och Mockfjärds Fönster AB tar ansvar för hela dörrbytet från leverans till montage och slutgenomgång.

Kontakta Mockfjärds Fönster AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Dörrar på företagets hemsida

Mockfjärds Fönster AB
Hemsida: https://mockfjards.se/

Mockfjärds Fönster AB

Mockfjärds Fönster AB är ett rikstäckande företag som arbetar med fönster och dörrar. Företaget arbetar med helhetslösningar där Mockfjärds Fönster AB tar hela ansvaret för hela fönsterbytet; från måttagning och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar Mockfjärds Fönster AB alltid med ett kostnadsfritt möte. Produkterna från Mockfjärds Fönster AB är utvecklade och designade för att passa nordiska hus samt klara av tuffa klimat- och miljökrav.

Mockfjärds Fönster AB är i grunden ett familjeföretag från Mockfjärd i hjärtat av Dalarna, husbyggande och hantverkstradition har varit en del av samhället sedan århundraden. Sedan Mockfjärds Fönster AB grundades år 1997 har företagit vuxit till att bli ett av de främsta företagen i branschen och Sveriges ledande fönsterbytare.

Trots storleken av Mockfjärds Fönster AB och att företaget är en del av ett multinationellt företag slår företaget vakt om att fortsätta vara familjeföretaget från Mockfjärd i Dalarna. Att tänka som det lilla företaget tror Mockfjärds Fönster AB är företagets största styrka.

Mockfjärds Fönster AB ägs av Dovita som är enheten för fasadfönster i danska VKR-gruppen med en ärlig omsättning om ca 21 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Hörsholm utanför Köpenhamn. VKR-gruppen har idag omkring 14 900 medarbetare i mer än 40 länder och äger företag som VELUX, VELFAC och WindowMaster.