Dörrsnabben i Stockholm AB > Dörrar

Dörrar

Dörrsnabben i Stockholm AB har ett brett utbud av kvalitetsdörrar i aluminium, stål, rostfritt stål och kopparklädda stålkonstruktioner. En bra dörr är funktionell, snygg, trygg och säker. Dörrsnabben hjälper dig att välja rätt dörr.

Dörrsnabben i Stockholm AB anpassar dörren dina önskemål och kan utrusta dörren med det senaste inom säkerhet, automatisering och design. Företagets isolerade produkter är dessutom energieffektiva. Det innebär att de sänker dina driftskostnader samtidigt som de bidrar till en grönare framtid.

Dörren är en byggnads ansikte utåt. Den hälsar dina besökare välkommen, innan du hinner göra det. En bra dörr öppnar fler dörrar till nya möten. Så, se till att du väljer rätt dörr, Dörrsnabben i Stockholm AB hjälper dig.

Det är mycket att tänka på innan en dörr kan börja tillverkas. Först och främst: Hur ska den se ut? Vilken färg ska den ha och vilket material fungerar bäst? Ska det vara tryck- eller draghandtag? Vilken öppnings- och stängningsfunktion är att föredra? Och hur är det med personsäkerhet, skyddsklass, brandklass, tillgänglighetskrav, handikappskrav och utrymningskrav? Tillsammans svarar vi på frågorna, en efter en och ger inte upp förrän du får den dörr du vill ha.

Kontakta Dörrsnabben i Stockholm AB eller besök företagets hemsida för mer information!

Läs mer om Dörrar på företagets hemsida

Dörrsnabben i Stockholm AB
Hemsida: https://www.dorrsnabben.se/

Dörrsnabben i Stockholm AB

Dörrsnabben i Stockholm AB i Tyresö är ett fullservice företaget och har sedan år 1999 tillverkat och levererat dörrar, fönster, fasader och glastak. Företaget har haft stor framgång, i dag är företaget en av branschledarna inom metall- och glasentreprenad. Dörrsnabben i Stockholm AB tänker annorlunda och arbetar ständigt för att hitta smarta och funktionella lösningar. Dörrsnabben i Stockholm AB erbjuder helhetslösningar för glas- och metallentreprenader.

På senare tid har Dörrsnabben i Stockholm AB fått ännu fler förtroendeuppdrag, där Dörrsnabben i Stockholm AB bjuds in tidigare i processen och kan dela med sig av sin spetskompetens inom branschen. I ett tidigt skede träffar Dörrsnabben i Stockholm AB arkitekter för ingående diskussioner och arbetar sedan sida vid sida med uppdragsgivare i både styrelserum och byggplatser. På så sätt kan Dörrsnabben i Stockholm AB optimera material, produktval och beslagskombinationer, tidigt upptäcka eventuella felprojekteringar och vara med att förbättra slutresultatet. Sådana samarbeten sparar både tid och pengar.

Från anläggningen i Tyresö erbjuder Dörrsnabben i Stockholm AB närproducerat, svenskt hantverk av högsta kvalitet och företaget har nära samarbete med både Schüco och Jensen. Anläggningen har genomgått en modernisering där Dörrsnabben i Stockholm AB har förfinat dörrflödet och investerat för väsentligt ökad kapacitet. Dörrsnabben i Stockholm AB är nu stolta över att kunna korta både ledtider och leveranstider.