Teckentrup Scandinavia AB > Dörrar

Dörrar

Dörren är öppen till vår värld av lägenhetsdörrar samt garage- och industriportar. Med dina eller din verksamhets unika behov i fokus levererar vi trygghet, flexibilitet och design. Vi är flexibla av en enkel anledning: för att du är det!

Oavsett vilken typ av dörr du är intresserad av kan vi garantera dig lugn och ro. Dels bakom den stängda dörren, med tanke på den säkerhet och kvalitet som samtliga av våra dörrar garanterar dig, oavsett vilken typ eller modell du väljer. Men även vad gäller installationen. Att dörren kommer på plats på rätt sätt är viktigt del av säkerhetsarbetet. Därför är det enbart certifierade montörer som får sätta dem på plats. Även det en anledning för dig att koppla av. Vi är dessutom extra bra på entreprenader för flerbostadshus, vilket borde intressera dig som bor i en brf. Det finns alltså flera goda skäl till varför du ska känna dig trygg med en Teckentrup-dörr.

Läs mer om Dörrar på företagets hemsida

Teckentrup Scandinavia AB
Hemsida: www.teckentrup.se

Teckentrup Scandinavia AB

DÖRR- OCH PORTLÖSNINGAR
FÖR DINA BEHOV!

Med över 80 års erfarenhet är vi idag en av Europas största tillverkare av dörrar och portar. All tillverkning sker i våra egna fabriker i Verl och Großzöberitz. Produktutvecklingen sker i samverkan med användare och kunder utifrån ledorden design, säkerhet och service.

Våra auktoriserade partners hjälper dig att hitta lösningen som passar dig. Dessutom säkerställer de att produkterna blir riktigt installerade. Självklart utför vi också service på dina portar och dörrar.