PE Teknik & Arkitektur AB > Byggnadsmiljö

Byggnadsmiljö

På PE finns hög kompetens inom strategiska och operativa frågor som rör akustik, energi, miljö och hållbarhet i byggnader, stadsdelar, organisationer och företag. PE Teknik & Akustik AB har bred erfarenhet från olika uppdrag.

PE fokuserar på att göra byggnader mer hållbara ur aspekterna energi, miljö och akustik. Företaget arbetar även med frågor utanför byggnader, till exempel samhällsbuller i samband med stadsplanering eller infrastrukturprojekt.

PEs team arbetar med att skapa en bra livsmiljö för oss och för framtida generationer. Företaget arbetar med projekt inom alla faser av en fastighets livscykel – från tidiga skeden till förvaltning.

Kontakta PE Teknik & Arkitektur AB för mer information!

Läs mer om Byggnadsmiljö på företagets hemsida

PE Teknik & Arkitektur AB
Hemsida: https://www.pe.se/

PE Teknik & Arkitektur AB

PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling med fokus på fastigheter i alla faser. Hos PE jobbar cirka tusen medarbetare och finns idag på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Företagets vision har varit tydlig sedan start: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. PE vill utmana och utveckla branschen med smarta helhetslösningar och tjänster.

Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar, därför finns PE Teknik & Arkitektur AB. Hos företaget jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans med kunderna planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen.

Genom att arbeta tillsammans i starka team skapar PE värde – inte bara för sina kunder, utan också för samhället i stort. Grunden är en stark tro på varje medarbetares personliga drivkraft. Tillsammans levererar PE Teknik & Arkitektur AB kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.