Jari Safe AB > Brandjalusier

Brandjalusier

Jari Safe AB är tillverkare av brandjalusier. Jari Rimsafe 120/240 är ett brandjalusi för bl a gallerior, köpcentra, industri, lagerlokaler mm.


Brandjalusiet har en jalusimatta av sendzimirförzinkad plåt och fungerar därför också utmärkt som inbrottsskydd. Driften av jalusiet styrs av ett självtestande elskåp som även innehåller en batterireserv för nöd drift. Skåpet är förberett för inkoppling av larm. Motorröret är upphängt på glidkonsoller för en tyst och friktionsfri gång. Maxbredd 8000 mm och maxhöjd 4500 mm. Max 24 kvm. Typgodkänd av SITAC i klass E 240, nr. 1422.

Montering av brandjalusi skall ske av personal som är godkänd av tillverkaren.

Läs mer om Brandjalusier på företagets hemsida

Jari Safe AB
Hemsida: https://www.jarisafe.se

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör när det gäller inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen. Samtliga Rullgaller och Rulljalusier är CE-märkta.

Mekaniska portar, Rulljalusi, Inbrottsgaller, Inbrottsjalusi, Gallergrind, Brandjalusi, Avskärmningar, Säkerhetslösningar, Saxgaller, Butiksgaller, Nätgaller, Skyddsgaller