Alab Aluman AB > Aluminiumdörr 2050 utan bruten köldbrygga

Aluminiumdörr 2050 utan bruten köldbrygga

Alab Aluman är tillverkare med försäljning av aluminiumdörrar. Aluminiumdörr 2050 utan bruten köldbrygga finns för smal- och modullås, och för klämfri bakkant.

Oisolerad dörr för innervägg. Sapa Dörr 2050 passar utmärkt till interiöra lösningar eller områden utan krav på isolering. Dörrsystemet är uppbyggt på oisolerade aluminiumprofiler med profildjup på 50 mm. Finns med integrerat eller utbytbart anslag på karmsida. Yttre glasningslist är integrerad i profilen för asymmetriskt placerat glas. Sapa Dörr 2050 kan även utföras med symmetriskt placerat glas med tre olika designglasningslister. Dörrbladsprofiler finns för smal- och modullås, och för klämfri bakkant. Profildjup: 50 mm. Finns med integrerat eller utbytbart anslag på karmsida. Yttre glasningslist är integrerad i profilen för asymmetriskt placerat glas.

Läs mer om Aluminiumdörr 2050 utan bruten köldbrygga på företagets hemsida

Alab Aluman AB
Hemsida: https://www.aluman.se

Alab Aluman AB

Alab Aluman AB är tillverkare av aluminiumfönster och aluminiumdörrar för sandwichelement. Alab Alumans system är designade för snabb och enkel installation i sandwichelement.

Det garanterar en betydande kostnadsbesparing i jämförelse med traditionella fönster och tillhörande efterarbete. Snabbt montage, enkel installation och skarvlösa system är alla faktorer som förhöjer industriella byggprojekt.

Alab Alumans affärsidé är att konstruera, sälja och producera fönster och dörrar i aluminium för sandwichelement som fastighetsägare, arkitekter och kunder vill ha.
Vi har ett eget system av foderbildande profiler som avsevärt kortar monteringstiden i sandwichelement.

Vårt erbjudande av fönster och dörrar

• Kostnadseffektiva system
• Stilren, snygg och tidlös design
• Snabbhet och flexibilitet

Leveranssäkerheten har varit vår styrka i många år och högsta kreditrating, Trippel-A, hos Soliditet är ytterligare en trygghet för våra kunder i tider där man inte bara funderar över vem man vill utan även vem man vågar göra affärer med.

Aluminiumytterdörrar, Dörrar, aluminium, Fönster, aluminium, Innerdörrar, Glaspartier,
Ytterdörrar i aluminium, Ytterdörrar aluminium, Skjutdörrar, Dörrar övrigt,