Klaver Cykelparkering AB > 2-våningsparkering

2-våningsparkering

Klaver Cykelparkering är leverantör av 2-våningsparkering som är en yteffektiv cykelparkering som fungerar för alla typer av cyklar.

Installeras både inom- och utomhus på platser där markyta är en kritisk resurs.

Vid parkering på det övre planet tar man tag i handtaget och drar helt enkelt ut stålprofilen och sätter ned denna på marken/golvet. Därefter rullar man upp cykeln och hakar i framgaffeln i framgaffellåset. Slutligen lyfter man upp profilen och skjuter in den på plats. Notera att den integrerade gasfjädern reducerar den nödvändiga lyftkraften betydligt.

Kontakta Klaver Cykelparkering eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om vår 2-våningsparkering eller andra typer av cykelparkeringar.

Läs mer om 2-våningsparkering på företagets hemsida

Klaver Cykelparkering AB
Hemsida: klavercykelparkering.se

Klaver Cykelparkering AB

Klaver Cykelparkering AB är ett privat företag som har som mål att bidra till en förbättrad infrastruktur för cykling i Sverige.

Cykeln är en gammal uppfinning som fått ett kraftigt uppsving på senare år via trender inom miljö- och hälsoområdet. Detta är extra tydligt i nordeuropeiska tätortsområden där cyklandet har ökat, och alltjämt ökar, mycket kraftigt.

Klaver Cykelparkering är specialiserat på att leverera lösningar för parkering och förvaring av cyklar. Tidigare hette vi MyBikePark och var en oberoende återförsäljare på den svenska marknaden men sedan 1 maj 2018 heter vi Klaver Cykelparkering och ingår i den ledande Klaverkoncernen med huvudkontor i Holland. Vi är stolta över att kunna erbjuda några av de mest innovativa, yteffektiva och användarvänliga cykelparkeringslösningarna på marknaden idag!

Vi tycker även att det är inspirerande att få vara en del av ett ökat cyklande och därigenom bidra till en hållbarare miljö samt en sundare livsstil.

Om Du är intresserad av hur våra lösningar ser ut och fungerar i praktiken, kontakta oss så berättar vi mer eller kommer förbi hos Dig med vår mobila utställning.

Välkommen till Klaver Cykelparkering!