EPOX Maskin AB > Äldre modeller

Äldre modeller

EPOX Maskin AB har försäljning av maskiner i äldre modeller

Vi tror inte på slit och släng och är stolta över att maskiner vi sålde i början av 70-talet fortfarande finns kvar i drift och går att få tag på reservdelar till. Våra maskiner är långlivade och därför vill vi att det ska vara lätt för dig att hitta information, instruktioner och reservdelskataloger även om modellerna inte längre finns till försäljning. Det gäller även fabrikat som QP, SMG, Diamant Boart, Kymppi och Airtec som vi tidigare haft i vårt sortiment.

Läs mer om Äldre modeller på företagets hemsida

EPOX Maskin AB
Hemsida: https://www.epox.se

EPOX Maskin AB

EPOX Maskin AB säljer byggmaskiner som betongblandare, markvibratorer, kakelsågar, betongfräsar, stensågar, tvångsblandare och asfaltsågar.

Företaget grundades 1972 och har sedan dess, som generalagent för ett flertal välkända fabrikat, levererat lättare bygg- och anläggningsmaskiner till användare över hela landet. Vi arbetar i egna lokaler i Norrviken, Sollentuna, ca 1,5 mil norr om Stockholm. Här har vi utöver kontor också serviceverkstad och maskin- och reservdelslager. Du är välkommen att besöka oss på vardagar mellan 8.00 och 16.30.