Almedals Trägolvs AB > Ädelträtiljor

Ädelträtiljor

Almedals Trägolvs AB
Hemsida: https://www.almedalsgolv.se

Almedals Trägolvs AB

Almedalsgolv är specialister på massiva trägolv. Vi tillverkar och säljer massiva trägolv av typerna tiljor, kubbgolv och industriparketter. Vi är Nordens ledande leverantör av kubbgolv. Vårt breda sortiment av industriparketter inkluderar även fabriksfärdiga varianter för hellimning och för flytande läggning. Almedals Ädelträtiljor erbjuder ett stort utbud av fabriksfärdiga ytbehandlingar. Våra ektiljor finns i 6 olika bredder, 4 olika sorteringar och i längder upp till 10 meter, Europas längsta. Alla kan levereras med våra fabriksfärdiga ytbehandlingar. Vi har även den populära och exklusiva rökta eken som ibland kallas för svartek.

Om kvalitet och estetik är prioriterat för Er, kan vi erbjuda långsiktiga lösningar vad gäller både utseende och hållbarhet. Vi vänder oss till arkitekter, golventreprenörer och byggare i första hand. Almedalsgolv läggs i restauranger, hotell, barer och kontor där man efterfrågar slitstarka snygga golv men även privata hem där man önskar ett exklusivt golv av massivt trä.

Vi har erfarenhet som går tillbaks till 60-talets industrigolv och vi har samlat på oss kunskap om läggningsmetoder, underlag, träslag, ytbehandling och underhållsmetoder under 40 år.