• Svenska Jalusi AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Svenska Jalusi AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB är en av landets största tillverkare av rulljalusier, rullbara galler, rullgaller, skyddsjalusier, avskiljningsjalusier och industrirullportar. Hela vår samlade erfarenhet borgar för kvaliteten på våra produkter och tjänster.

Svenska Jalusi AB är ett familjeföretag som grundades 1983 av Bengt Larsson. Tillverkning av företaget produkter bedrivs i egna lokaler i Göteborg där produktionen i varje detalj är skräddarsydd till optimala förhållanden.
Visa mer

Produkter

Skyddsjalusi - null

Skyddsjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av skyddsjalusi. Här finns marknadens bredaste sortiment på olika former av skydd mot inbrott och skadegörelse.
Läs mer

Rullbara galler - null

Rullbara galler

Svenska Jalusi AB är leverantör av Rullbara Galler. Ett mycket motståndskraftigt rullgaller där god genomsikt erhålles utan att skyddet försämras.
Läs mer

Avskiljningsjalusi - null

Avskiljningsjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av avskiljningsjalusi. En flexibel och mycket användbar jalusi i olika inredningar där bara fantasin sätter begränsningar.
Läs mer

Väggjalusi - null

Väggjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av Selecta Väggjalusi, ett rulljalusi främst för invändig avskärmning från golv till tak i gallerior och köpcentra samt mellan matsalar, diskrum och kök m m.
Läs mer

Fönsterjalusi - null

Fönsterjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av fönsterjalusi. Solskydd, inbrottsskydd, energibesparing, mörkläggning, bullerdämpning i en enda produkt.
Läs mer

Kättingavskärmning - null

Kättingavskärmning

Svenska Jalusi AB är leverantör av Kättingavskärmning. Ett alternativ till konventionella rulljalusier där det inte krävs något inbrottssäkert skydd. Skärmar av på ett utrymmesbesparande sätt.
Läs mer

Smidesgaller - null

Smidesgaller

Svenska Jalusi AB är leverantör av smidesgaller, ett effektivt mekaniskt inbrottsskydd som används på fönster i källare, lagerlokaler och industrifastigheter mm.
Läs mer

Säkerhet - null

Säkerhet

Svenska Jalusi AB i är leverantör av säkerhetsutrustning till jalusi. Den kan bestå av strömställare som manövreras med vred/knapp/nyckel eller kodstyrning med knappsats.
Läs mer

Brandjalusi - null

Brandjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av brandjalusi. Vid krav på brandklass upp till EI 120 kan vi erbjuda brandjalusier av hög standard.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Svenska Jalusi AB
Organisationsnr: 556225-1370
Medlem i / cert. av: Portgruppen, Solskyddsförbundet
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Göteborg

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Ovädersgatan 10
Postnummer: 418 34
Ort: Göteborg
Besöksadress: Ovädersgatan 10
Telefon: 031-53 80 20
Fax: 031-53 80 81
E-post:
Sökord
Rulljalusi, Tillverkare, Rullbara galler, Rullgaller, Skyddsjalusi, Avskiljningsjalusi, Industrirullportar, Rullportar, Fönsterjalusi, Smidesgaller, Strömställare, Kättinggaller, Väggjalusi, Brandjalusier, Kättingavskärmning, Rullportar, Industrirullportar, Industriportar, Invändig avskärmning, Brandskydd, Inbrottsgaller, Gallergrindar, Rulljalusier, Skyddsjalusier, Avskiljningsjalusier, Fönsterjalusier, Väggjalusier, Brandjalusier, Invändiga avskärmningar, Gallergrind, Avskärmning,
Skicka förfrågan