• Orresta Dörr AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Orresta Dörr AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Orresta Dörr AB

Orresta Dörr tillverkar designade trädörrar, fanerade trädörrar, innerdörrar, trädörrar med dold karm, vårddörrar, säkerhetsdörrar av trä, skjutglaspartier, glaspartier av trä, mm

Fabriken ligger strax utanför Västerås med ca 30 anställda. Orresta Dörr är en medelstor dörrtillverkare, vilket ger en god flexibilitet vid specialtillverkning. Samtidigt som det finns tillräckliga resurser för större uppdrag. Ambitionen är att ge arkitekter och inredare möjlighet att ta steget utanför standardlösningens ram utan att fördyra ett projekt intill omöjlighet.
Visa mer

Produkter

Vackra trädörrar -

Vackra trädörrar

Vackra trädörrar skapar karaktär och atmosfär och är viktiga för den totala gestaltningen av interiörer. För Orresta Dörr är exklusiv dörrtillverkning och fanerläggning en konstform.
Läs mer

Glaspartier -

Glaspartier

Glaspartier - vackra rum i rummet - i trä är en annan specialitet för Orresta Dörr AB. Tillverkas efter arkitektens ritningar med anpassning till befintliga förhållanden.
Läs mer

Classified Design -

Classified Design

Klassade dörrar möter design i världsklass när vi bjuder in fyra av Skandinaviens mest erkända formgivare för att tillsammans hitta outforskade möjligheter och uttryck inom modern dörrdesign.
Läs mer

Vårddörr -

Vårddörr

Vård­dör­ren är utveck­lad speciellt för vår­dan­läg­gningar och anstal­ter med höga krav på patient– och per­son­al­säk­er­het. En unik kon­struk­tion med ett min­dre dör­rblad inuti en större huvuddörr.
Läs mer

Arkitektsupport  -

Arkitektsupport

Med Orresta arkitektsupport får du som inredare eller arkitekt enkelt få hjälp att pröva vad som är möjligt att tillverka och till vilken kostnad.
Läs mer

Produktblad (PDF) -

Produktblad (PDF)

Här kan du ladda hem produktblad för produkter som trädörrar och glaspartier mm som PDF. För att kunna läsa PDF-filerna krävs programmet Acrobat Reader.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Orresta Dörr AB
Organisationsnr: 556448-9721
Medlem i / cert. av: TMF Svensk Snickeriindustri
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Västerås

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Snickerivägen 2
Postnummer: 725 96
Ort: Västerås
Besöksadress: Snickerivägen 2
Telefon: 021-31 00 40
Fax: 021-31 00 59
E-post:
Kontaktperson: Se hemsidan
Sökord
Designade trädörrar, Innerdörrar, Trädörr, Glasparti, Glasvägg, Träparti, Vårddörrar, Skjutglaspartier, Leverantör, Tillverkare, Försäljning, Fanerade trädörrar, Trädörrar med dold karm, Säkerhetsdörrar av trä, Glaspartier av trä,
Kategorier
Produkter och Material
Glasväggar, Innerdörrar, Skjutdörrar,
Skicka förfrågan