• Kadesjös Ingenjörsbyrå AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Kadesjös Ingenjörsbyrå AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB

Kadesjös Ingenjörsbyrå i Västerås är en byggkonsult och VVS-konsult som utför VVS-projektering, byggprojektering, projektsamordning, besiktningar, energibesparing, analyser för energibesparing, kontroll, driftsinstruktioner, underhållsinstruktioner med mera.

Kadesjös Ingenjörsbyrå i Västerås en heltäckande byggkonsult och VVS-konsult med en marknadsledande roll i Mälardalen. Kadesjös har all den kompetens som krävs för att vara med i alla delar av ett byggprojekt, från budgetering, förprojektering, projektering, upphandling och byggledning, till slutlig kontroll och besiktning. När så behövs har Kadesjös Ingenjörsbyrå ett omfattande nätverk av samarbetspartners.
Visa mer

Tjänster

Byggkonsult Västerås -

Byggkonsult Västerås

Kadesjös Ingenjörsbyrå i Västerås är byggkonsult som kan ta fullt ansvar för hela byggprojektet.
Läs mer

VVS-konsult Västerås -

VVS-konsult Västerås

Kadesjös Ingenjörsbyrå i Västerås är VVS-konsult och utför projektering, projektledning och administration av VVS-installationer.
Läs mer

Övrig specialkompetens -

Övrig specialkompetens

Kadesjös Ingenjörsbyrå AB i Västerås innehar kunskap och spetskompetens inom bland annat fastighetsförvaltning och energieffektivisering.
Läs mer

Projektstyrning och administration -

Projektstyrning och administration

Kadesjös Ingenjörsbyrå i Västerås utför projektledning, projektstyrning och administration.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Kadesjös Ingenjörsbyrå AB
Organisationsnr: 556253-5137
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Västerås

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 1013
Postnummer: 72126
Ort: Västerås
Besöksadress: Iggebygatan 12
Telefon: 021-155800
Fax:
E-post:
Kontaktperson: Birgitta Lindblad
Sökord
Byggkonsult, Västerås, VVS-konsult, Byggprojektering, VVS-projektering, Projektsamordning, Besiktningar, Energibesparing, Analyser för energibesparing, Kontroll, Driftsinstruktioner, Underhållsinstruktioner, Budgetering, Förprojektering, Projektering, Upphandling, Byggledning, Kontroll, Besiktning, Fastighetsförvaltning, Statusbesiktningar, Underhållsplaner, Relationshandlingar, Scanning, Dokumentation, Energieffektivisering, Analyser, Åtgärdsförslag, Ekonomiska bedömningar, Statusrapporter, Driftsanvisningar, Skötselanvisningar, Brandskyddsdokumentation, Utrymningsplaner,
Skicka förfrågan