• Jari Safe AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Jari Safe AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Jari Safe AB

Jari Safe AB är en ledande leverantör av inbrottsskydd, rullgaller, rulljalusier, smidesgaller, brandjalusier och andra produkter inom säkerhetslösningar för att skydda sig mot inbrott och skadegörelse. Tveka inte att kontakta oss när det gäller att få en säkerhetslösning för dig och ditt företag.

Vi tillverkar brandjalusier, inbrottsgaller, jalusier, avskärmningar och smidesgaller som är avsedda för skyltfönster, entréer, gallerier för en säkrare tillvaro.

Flera av våra galler och jalusier är certifierade av Stöldskyddsföreningen.
Visa mer

Produkter

Rullgaller - null

Rullgaller

Jari Safe AB är tillverkare av rullgaller. RG 5-14 från är ett avskärmningsgaller och skyddsgaller i aluminium med god genomsikt, avsett för avstängning i butiker, entréer och skyltfönster.
Läs mer

Rulljalusi - null

Rulljalusi

Jari Safe AB är tillverkare av rulljalusi. RJ 100 från ett heltäckande avskärmningsjalusi och skyddsjalusi i aluminium avsett för avstängning i butiker, delning av lokalen mm.
Läs mer

Smidesgaller - null

Smidesgaller

Jari Safe AB är tillverkare av smidesgaller. Jari SMG smidesgaller från Jari Safe AB är ett galler för montering montering inomhus och utomhus t ex för fönster.
Läs mer

Brandjalusier - null

Brandjalusier

Jari Safe AB är tillverkare av brandjalusier. Jari Rimsafe 120/240 är ett brandjalusi för bl a gallerior, köpcentra, industri, lagerlokaler mm.
Läs mer

Kättingavskärmning - null

Kättingavskärmning

Jari Safe AB är tillverkare av kättingavskärmning. Kättingavskärmning används i miljöer utan krav på inbrottssäkra skydd.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Jari Safe AB
Organisationsnr: 556407-1487
Medlem i / cert. av: SBSC, SITAC, Svenska Stöldskyddsföreningen
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Tibro

Huvudkontor
Fabrik

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 121
Postnummer: 543 22
Ort: Tibro
Besöksadress: Rydsgatan 2
Telefon: 0504-125 90
Fax: 0504-137 40
E-post:
Sökord
Inbrottsskydd, Leverantör, Rullgaller, Rulljalusier, Smidesgaller, Brandjalusier, Solskydd, Takskjutportar, Brandgardiner, Kättingavskärmning, Gallergrindar, Saxgaller, Nätgaller, Rulljalusi, Brandjalusi, Takskjutport, Brandgardin, Kättingavskärmningar, Gallergrind, Markis, Markiser, Terassmarkiser, Fönstermarkiser lamellgardiner, Garageport, Garageportar, Sektionsvägg, Sektionsväggar, Yttervägg, Ytterväggar, Nätgaller,
Skicka förfrågan