• Jämtställningar AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Jämtställningar AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Jämtställningar AB

Jämtställningar AB i Östersund utför montage av byggställningar, fasadställningar, takställningar och rullställningar för fastighetsägare, byggentreprenörer, industrier inom pappersmassa, olja, gas, energi, kraftverk och det övriga näringslivet.

Jämtställningar är ett uppskattat företag inom byggställning tack vare den flexibla byggställningen, den breda erfarenheten på firman, de innovativa byggställningslösningarna, våra säkra byggställningar, miljö- och kvalitetstänket, det goda kundbemötandet och den respekt och lyhördhet Jämtställningar visar för kunden.

Produkter

Fasadställning -

Fasadställning

Jämtställningar AB i Östersund erbjuder montage av fasadställning för byggnation, målning, murning och övriga fasadarbeten.
Läs mer

Takställning -

Takställning

Jämtställningar AB i Östersund erbjuder montage av takställning som ger bra skydd och arbetsplattform för arbeten som takbyte eller renovering av skorstenar.
Läs mer

Rullställning -

Rullställning

Jämtställningar AB i Östersund erbjuder montage av rullställning. Snabbt, enkelt och säkrare än att jobba från stege. Perfekt när du ska måla om villan till sommaren.
Läs mer

Intäckning av byggställningen -

Intäckning av byggställningen

Jämtställningar AB i Östersund erbjuder montage av Intäckning för byggställningen för att skydda den kringliggande miljön och arbetsplatsen .
Läs mer

Byggställning med Bygghiss -

Byggställning med Bygghiss

Jämtställningar AB i Östersund erbjuder montage av byggställning med bygghiss.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Jämtställningar AB
Organisationsnr: 556785-6827
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Jämtlands län Västernorrlands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Östersund

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Storlienvägen 38
Postnummer: 83152
Ort: Östersund
Besöksadress: Storlienvägen 38
Telefon: 070-266 20 20
Fax:
Mobiltelefon: 070-266 20 20
E-post:
Kontaktperson: Håkan Andersson
Sökord
Östersund, Byggställningar, Montage, Fasadställningar, Takställningar, Rullställningar, Ställningar, Intäckning av byggställning, Intagsbryggor, Avlastningsplan, Materialplan, Byggställning med Väderskydd, Hängande byggställning, Byggställning med Bygghiss, Stöttor, pallbock, stämp, upphängning, Avspärrning, Omledning, Kravallstaket, Skylthållare, Scener,
Kategorier
Entreprenadtjänster
Byggnadsställningar, entreprenad
Produkter och Material
Byggnadsställningar,
Skicka förfrågan