• Abax Dörrsystem AB
  • Skicka din förfrågan direkt till Abax Dörrsystem AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

Abax Dörrsystem AB

Abax helhetslösning innebär att vi kan erbjuda:
* Entrépartier av aluminium typ Sapa elller stål typ SP
* Säkerhetsdörrar i klass 3 och 4 av stål
eller trä.
* Brandklassade ståldörrar med brytskydd.
* Säkerhetsjalusier i klass 3
och 4
* Fastighetsboxar
* Lås- och passagesystem
* Målning
* Projektledning och montering

Abax Dörrsystem har egen verkstad i Huddinge för tillverkning av aluminiumpartier enligt Sapa Profil Byggsystem och tillverkning av rulljalusier i säkerhetsklass 3 och 4.

Vi kan även erbjuda entrélösningar för köpcentrum,
t ex automatiska skjutdörrar, glaspartier och jalusier.
Visa mer

Produkter

Branddörrar - null

Branddörrar

Kraven på branddörrar har anpassats efter de krav som gäller inom EU. Det innebär som regel högre krav än tidigare för dörrar med motsvarande funktion.
Läs mer

Säkerhetsdörrar - null

Säkerhetsdörrar

Inbrottsskyddande lägenhetsdörrar kallas vanligen för säkerhetsdörrar. Vi har höga krav på våra säkerhetsdörrar. De skall var trygga, täta och säkra mot inbrott. De ska stoppa ljud och lukt från trappuppgången och dessutom vara brandsäkra. Utöver detta ska en säkerhetsdörr från Abax uppfylla våra kunders önskemål om god design och formgivning.
Läs mer

Entreépartier Aluminium - null

Entreépartier Aluminium

Abax har utvecklat en säkerhetsdörr i aluminium för att fylla behovet av starka, stabila entrepartier i såväl flerfamiljshus som kontorshus och kan tillverkas i olika skyddsklasser.
Läs mer

Entreépartier Stål - null

Entreépartier Stål

Vi tillhandahåller också entrepartier i stål. Skillnaden jämfört med en dörr i aluminium är att framkanten på dörrblad och karm ej är utbytbar. Ståldörren kan också förses med brytskydd, lamellglas, kraftigt draghandtag och dörrstängare. Gångjärnen förses med kullager för att dörren skall gå så lätt som möjligt. Ståldörren kan antingen levereras i pulverlack eller rostfritt utförande.
Läs mer

Glaspartier - null

Glaspartier

Vårt produktprogram omfattar inte bara dörrar utan även fönster, glasfasader och glastak. Stora fönsteröppningar och glasfasader har blivit populära på senare år allt eftersom glaskonstruktionernas värmeisolering förbättrats. Glasindustrin har även utvecklat olika former av brandglas, säkerhetsglas och det senaste tillskottet, glas som rengör sig själv.
Läs mer

Skjutdörrar - null

Skjutdörrar

I lokaler med stor passagefrekvens föredras ofta automatiska skjutdörrar, gärna som vindfång. Även här gäller att konstruktionen som regel är oisolerad. Dörrautomatiken, som kan förses med radar för automatisk öppning eller armbågskontakter, monteras antingen på partiets överstycke eller på väggen efter ev förstärkning. Vårt åtagande omfattar normalt en färdig dörrfunktion.
Läs mer

Rulljalusier - null

Rulljalusier

Inga krav ur inbrottsskyddssynpunkt.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: Abax Dörrsystem AB
Organisationsnr: 556547-1496
Medlem i / cert. av: Sapa Byggsystem, ENV 1627
Verksamhetsområde: Visa
Nynäshamn Österåker Botkyrka Stockholm Sigtuna Danderyd Sollentuna Huddinge Sundbyberg Lidingö Nacka Tyresö Värmdö Solna Järfälla Vaxholm Södertälje Haninge Salem Vallentuna Upplands Väsby Ekerö Upplands-Bro Nykvarn Täby
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Huddinge

Huvudkontor
Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Box 1234
Postnummer: 14125
Ort: Huddinge
Besöksadress: Sjödalsvägen 44
Telefon: 08-7460650
Fax: 08-6081690
E-post:
Sökord
jalusi ,rulljalusi, aluminiumparti, stålparti, ståldörr, skyddsdörr, skyddsdörr, säkerhetsdörr, branddörr, dörr, fönster, aluminiumfönster, inbrottsskydd, rullgaller, entréparti, glasparti, glasfasader, solskyddsprodukter, solskärm
Skicka förfrågan