• 3M Svenska AB
  • Skicka din förfrågan direkt till 3M Svenska AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

3M Svenska AB

3M är en leverantör och tillverkare med försäljning av entrémattor, halkskydd, produkter för golvunderhåll, rengöringsprodukter, golvvårdsrondeller, etc.

3M är ett globalt företag som omsätter 25 miljarder USD. Vi har 50 000 produkter och många framgångsrika varumärken i vår produktportfölj. Innovation är en hörnsten för 3M och det är den drivkraften tillsammans med vår kundfokusering som gör oss till en ledande leverantör av högkvalitativa produkter inom många olika marknadsområden världen över.
Visa mer

Produkter

Entrémattor -

Entrémattor

3M Nomad™ är leverantör av entrémattor. Vi erbjuder nu ett varumärke för entrémattor som skyddar och förstärker designen på byggnaden, reducerar behovet av underhåll och förbättrar säkerheten.
Läs mer

Rengöring & Hygien -

Rengöring & Hygien

3M är leverantör av rengöringsprodukter. Scotch-Brite™ rengöringsprodukter är kostnadsbesparande, hållbara och håller en hög prestanda.
Läs mer

Halkskydd -

Halkskydd

3M är leverantör av halkskydd. 3M Safety-Walk™ erbjuder ett helt produktsortiment avsett att minimera farorna på golven i olika situationer.
Läs mer

Installationsmaterial -

Installationsmaterial

3M är leverantör av installationsmaterial. Vår kallkrympteknologi används för mellanspänningsskarvar och kabelavslut. Snabb och enkel installation med lång livslängd.
Läs mer

Fastighetsskydd -

Fastighetsskydd

3M är leverantörer av fastighetsskydd. Vårt breda sortiment av lösningar för att skydda mot brott, eldsvåda och skador såsom t ex klotter på byggnader.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: 3M Svenska AB
Organisationsnr: 556021-9684
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Sverige
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Sollentuna

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Bollstanäsvägen 3
Postnummer: 191 89
Ort: Sollentuna
Besöksadress: Bollstanäsvägen 3
Telefon: 08-92 21 00
Fax:
Kontaktperson: Kundservice
Sökord
Entrémattor, Halkskydd, Leverantör, Tillverkare, Försäljning, Rengöringsprodukter, Golvvårdsrondeller, Produkter för Golvunderhåll,
Skicka förfrågan