Jarla Rör AB - Täby

Jarla Rör AB - Täby TRYGGA LeverantörerDin leverantör

Jarla Rör AB - Täby

Jarla Rör AB utför allt inom VVS-branschen och rörarbeten inom Stockholms län. Företaget har en stark lokal anknytning, kunderna som Jarla Rör AB arbetar med är privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och industrier. Jarla Rör AB erbjuder tjänster inom pannbyte, värmeinstallationer, avloppsanläggningar, gasarbeten, stambyten, vattenrening, renovering, nybyggnation samt ROT-arbeten inom VVS. Företaget har sitt säte i Stockholm och grundades 2009, Jarla Rör AB har idag 11 anställda.

Jarla Rör AB är medlemmar i VVS-företagen och är auktoriserade för gasinstallation och för VVS. Samtliga anställda har ID06 (elektroniska personalliggare i byggbranschen) samt utbildning inom Säker Vatten och Heta Arbeten. Jarla Rör AB har ett AA-kredit betyg och ägaren är verksam i den dagliga verksamheten. Jarla Rör AB samarbetar med andra företag inom närliggande branscher och vi arbetar efter att leverera i rätt tid, med rätt kvalité och till rätt pris.

Jarla Rör AB har dotterbolaget Jarla Skärgårdsservice AB som utför rörarbeten och VVS-installationer i Vaxholm, Österskär, Norrtälje och övriga skärgården. Rörmokarna är snabbt på plats med egen båt och en stor uppsättning verktyg och delar som kan behövas.

arrow down dark green

Produkter

Golvvärme

Läs mer

Varmvattenberedare

Läs mer

Värmepumpar & Värmepannor

Läs mer

Konvertering från el till vattenburen värme

Läs mer

Stambyten

Läs mer

Gasarbeten & Gasinstallation

Läs mer

Badrum & Köksrenoveringar

Läs mer

Övrig information

Sociala medier

Länkar

Kontaktuppgifter

Jarla Rör AB - Täby
Mallslingan 8
Täby Sverige
Mallslingan 8

Huvudkontor Arbetsställen (1 st)

Jarla Rör AB - Täby
Mallslingan 8
Täby Sverige
Mallslingan 8

Ekonomisk upplysning

Arbetsområden