Engbergs Måleri AB - Uppsala

Engbergs Måleri AB - Uppsala TRYGGA LeverantörerDin leverantör

Engbergs Måleri AB - Uppsala

Enbergs Måleri AB i Uppsala är ett Upplands största måleriföretag. Verksamheten sträcker sig från Gävle i norr till Stockholm i söder, huvudkontoret finns i Uppsala men kontor finns även i Österbybruk och Gävle. Det som kännetecknar Engbergs Måleri AB är att företaget alltid sätter kvalitet och service i första rummet. Kunden ska alltid känna sig prioriterad, dessutom kan du som kund vara övertygad om att Engbergs Måleri AB arbetar med miljövänliga färger och produkter.

Engbergs Måleri AB arbetar med byggföretag, privata fastighetsägare, allmännyttan, bostadsrättsföreningar, kommuner och landsting som främsta kundkrets. Företaget arbetar däremot gärna med dig som enskild villaägare eller lägenhetsinnehavare också! Engbergs Måleri AB har idag ett 40-tal medarbetare som arbetar med måleriarbeten i Uppland.

Engbergs Måleri AB tycker att det är viktigt att du som kund känner förtroende för såväl ledning, administration som målarnas yrkeskunnande. Det är också viktigt att du som kund blir en del av den teamkänsla som kännetecknar Engbergs Måleri AB som företag, och som har varit ett vinnande koncept genom åren. Att sätta kunden i centrum och låta kunden vara med genom hela måleriprocessen är en självklarhet för Engbergs Måleri AB.

arrow down dark green

Produkter

Måleri

Måleri

Läs mer

Övrig information

Länkar

Kontaktuppgifter

Engbergs Måleri AB - Uppsala
Verkstadsgatan 2B
Uppsala Sverige
Verkstadsgatan 2B

Huvudkontor

Engbergs Måleri AB - Uppsala
Verkstadsgatan 2B
Uppsala Sverige
Verkstadsgatan 2B

Ekonomisk upplysning

Arbetsområden